Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ја даде ли Ауе - Херта ГГ?

Херта 0:4 ама никако да примат гол :@

Дечки дали можите да ми најдите нешто околу вечерашнава утакмица
Спорт Ресифе - Флуминезе. Ми треба информација за Флуминезе шо оддамна се шампиони. Дали ќе играат со јак состав, дали имаат повредени. Оти гледам на Спорт Ресифе му дале стартно 2.5 коеф и е паднат на 1.8 (Знам дека му треба за опстанок, аил сигурно си е сигурно, ми треба добро инфо планирам да играм за уба пара)

Фала.

peskara - roma 2 1.55
totenham - wh 1 1.80 ST
chelsea- city gg3+ 1.90
Ateltico - Sevilla GG 1.65
Milan - Juve GG 1.70
Bahia - Nautico 1 1.70
= 25

Еве што пишав:
Загреб - Динамо З. 1Х @ 2.33 (како што пишува на претходните страни, си имаат добра соработка овие два клуба плус Динамо е прв на табела со 8 бода, а на Загреб очајно им требаат бодови дека се последни)
Леванте-Барса 1Х @ 3.28 (мислам дека е редно да киксне Барса)
вкупно 7.64 коеф.

И еве нешто од бразилските:
Ботафаго - Атлетико 2 @ 2.7 (на Атлетико им требаат бодови за да одат директно на Копа Америка)
Интернационал - Португуеса 2 @ 3.4 (на Португуеса им требаат бодови за опстанок)
Понте Прета - Сао Пауло 1 @ 2.1 (мислам дека е 3 за 3)
Спорт Р. - Флуминезе 1 @ 1.9 ( На Спорт Ресифе им требаат бодови за опстанок)
вкупно 36 коеф.

.
И еве нешто од бразилските:
Ботафаго - Атлетико 2 @ 2.7 (на Атлетико им требаат бодови за да одат директно на Копа Америка)
Интернационал - Португуеса 2 @ 3.4 (на Португуеса им требаат бодови за опстанок)
Понте Прета - Сао Пауло 1 @ 2.1 (мислам дека е 3 за 3)
Спорт Р. - Флуминезе 1 @ 1.9 ( На Спорт Ресифе им требаат бодови за опстанок)
вкупно 36 коеф.

Убо сето, али јас те советувам да се одлучиш кого го спасуваш Спорт Ресифе или Португуеса :)

Ај да видиме во второво дали Ливепрул ќе дадат гол..

Убо сето, али јас те советувам да се одлучиш кого го спасуваш Спорт Ресифе или Португуеса :)
Ќе влезат и двете, ај да им беа важни бодовите на противниците ама буквално ништо не им мењаат така да верувам ќе им ги пуштат :D

Дечки дали можите да ми најдите нешто околу вечерашнава утакмица
Спорт Ресифе - Флуминезе. Ми треба информација за Флуминезе шо оддамна се шампиони. Дали ќе играат со јак состав, дали имаат повредени. Оти гледам на Спорт Ресифе му дале стартно 2.5 коеф и е паднат на 1.8 (Знам дека му треба за опстанок, аил сигурно си е сигурно, ми треба добро инфо планирам да играм за уба пара)

Фала.

Atl.Madrid - Sevilla
Sevilla without important players Trochowski(mf 6/2),Negredo(fw 12/7),Moral(fw 8/0),Medel(mf 10/1).

Ponte Preta - Sao Paulo
Sao Paulo today with B-team,they play 1/2 in Copa Libertadores.Today without:
Luis Fabiano(fw 21/16),Rhodolfo(df 29/0),Toloi(df 25/1),Miranda(df 19/2),Denilson(mf 30/1),Jadson(mf 34/5),Lucas(mf 20/6),Osvaldo(fw 23/8)

Sport Recife - Fluminense
Fluminense won title,and today will be rest more important players:
Deco(mf 17/1),Wagne L.(mf 29/1),Wellington (fw 27/6),Gum (df 6/0),Vieira (df 15/0)

Значи кој фејл се Ливерпул да ги имаш на ливче и плус да ги гледаш пренос, да се надеваш :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom