- Член од
- 21 февруари 2011
- Мислења
- 385
- Поени од реакции
- 487
хаха, ај ќе си видиш самиотмало сутра.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха, ај ќе си видиш самиотмало сутра.
Е преку кур веќе аман!!! За милина Херта дава 2 гола за 20 мин, овие умрение 0-1 '17-та и 0-2 '91 И после не требало среќа во ова...абе ајдеееУште некој ја чека Еспањол ГГ3+ или барем ГГ?![]()
Повелете една 3 за 3 http://www.rezultati.com/utakmica/8jwXvKA0/#detalji-utakmice
њукасал изгуби 2 дома по ред, а нема победа на гости, не би ја играл 1 во никој случај.Palmeiras without: Joao Vitor, Fernandinho, Tiago Real, Leandro, Daniel Carvalho, Valdivia, Joao Denoni, Wesley, Henrique, Assuncao, Mauricio Ramos, Hernan Barcos, Araujo, Roman, Luan.
Исто и на Бока Јуниорс и фалат 8 играчи така да јас ја избегнав и не ја пишав 1.
Саутемптон го пишав 1 оти на Њукасл му фалат 4-5 првотимци, али на ситно измешана со други утакмици. Среќно кој следи.![]()
planiram totenhem 1 na 2000 pa mislenje?
не му ја мисли, мислам време е да почне да победува, изгуби две дома две на гости многу еplaniram totenhem 1 na 2000 pa mislenje?
Пишав дека е на ситно измешана со други утакмици.њукасал изгуби 2 дома по ред, а нема победа на гости, не би ја играл 1 во никој случај.
ајде чекаме типовиОбавезно ќе фатиме пари нема дилема околу тоа.Еве сега ги анализирам утакмиците пред спиење.
![]()
Кога ќе станам сабајле верувам ќе ги имам добитните типови и ќе знам отприлика што да искомбинирам на тикет и да добијам.
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 02:40 ---
Сингл кој го меркам за утре:
Sampdoria - Bologna 1 @ 2.30 7/10
![]()