Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Утре одиме малце посигурно бидејќи денес Цска-Партизан убаво ми го спопика.

Бешикташ-1(Basket) 1.30
Бешикташ-1 1.40

само турците можат да не изват од калта:D

ко ви реков..само уште да ги изиграв:facepalm:

Реков дај да видам утакмициве како ти идат кога гледам противниците на Алтах во прва минута добиле црвен.
Добро бе што дебил/животно/касап треба да си за да добиеш црвен во прва минута?
Или за приговор?Да не се бунел што судијата минута покасно го означил почетокот на мечот :facepalm:

:pos:
Не знам како можел да добие црвен и јас се чудев кога видов. Али кој го ебе мене ми иде у прилог. :D

аман престанете да спамате ставајте типови и мислења околу инфо и слично а не оти ваа ајде бе истрес 5 поста..арно беше пред некое време банирање на такви..

Денвер овер 201.5 (1.90)
Гампа 1 (1.55)

Предпослендо коло во Јапонија Гамба сигурно нема да испадне додека овие Токио не играат за ништо,а Денвер со овие се отепуваат од кошеви во меѓусебни.

Добро де си искоментирав дека сакав да ја пишам Истрес и дека имаат црвен, не е на одмет по некоја информација да се убаци на темава. Ако ти смета игнор стистни и нема да имаш фрки.
тука сме да си помогниме,зошто да стискам игнор кога очекувам некој издржан тип од секого.......се полнат страниците со муабети а типови никаде нема,ако кукаме на секој натпревар не знам кај ќе биди крајот........

Нема леб од оваа Квинс Парк...
За вечер нешто НБА од мене:
Мемфис-Лејкерс 1
Денвер-Голден Стејт 1хендикеп
Орландо 1
Детроит 191.5+

тука сме да си помогниме,зошто да стискам игнор кога очекувам некој издржан тип од секого.......се полнат страниците со муабети а типови никаде нема,ако кукаме на секој натпревар не знам кај ќе биди крајот........
Добро али две три мислења нема ништо да ти сменат, бар јас така мислам. И веќе кога помагаш помогни ми со Квинс Парк да биде 1 и 3+. :D

Незнам како постигнаја гол Дизелдорф. Колку и да е коеф... мислам дека Хамбургер че ја врти, имаат игра..
Ако игра некој во живо, ставајте на онаа Ливорно. Мртва утакмица ставете колку гола таму бараат до крај.....да не паднат толку голови. :)

За греота бре Хамбургер цело време напаѓаат и пак ништо, еден гол им поништија и плус Ван дер Варт се повреди, и на крај овие Фортуна од цело полувреме една контра и гол дадоа :facepalm:
Ништо чудно да ја свртат или бар нерешено да излезе

Ај пак да пишам:

ДЕН БОШ ДЕБИЛИ ЕДНИ АКО НЕ ДАВАТЕ ГОЛ БАР ПРИМЕТЕ 2 И ТАКА ИМАТЕ ИГРАЧ ПОМАЛЦЕ.

Фала.

Се ближи полусезона па плашејќи се од местенки, викендов решив да типувам строго на елитни лиги.

Евертон - Норвич 1 @ 1.50 (стравувам од 2)

Евертон има: Победи 5, Нерешено 5, Порази 2
Норвич има: Победи 3, Нерешено 5, Порази 4.

Да испадне нерешено не верувам бидејќи и на двата тима половина од натпреварите им биле нерешени. Верувам дека ќе биде 12 ама заради малиот коефициент типувам на 1 а и онака се борат за врвот на табелата (ЛЕ, ЛШ).

Челзи - Манчестер Сити 1 @ скромни 2.50 (стравувам од X)

На Челзи му се случија многу пиздарии како во лигата (веќе 2 недели нема победа) така и во ЛШ (им се заканува испаѓање од групите а и Сити не се имун) цреша на шлагот е и смената на менаџер.
Повеќе типувачки одколку навивачки, сметам дека е време работите да тргнат на подобро а и Сити да го добие првиот пораз сезонава. Имам визија дека ќе има наслови: "Прва победа на Бенитез со Челзи" :D

аман престанете да спамате ставајте типови и мислења околу инфо и слично а не оти ваа ајде бе истрес 5 поста..арно беше пред некое време банирање на такви..

Денвер овер 201.5 (1.90)
Гампа 1 (1.55)

Предпослендо коло во Јапонија Гамба сигурно нема да испадне додека овие Токио не играат за ништо,а Денвер со овие се отепуваат од кошеви во меѓусебни.
Абе убаво е али со Орландо завчера 3/4 дадоја само 6 коша .. губеа 21-0 15/15 промаршени имаа .. ама голден стејт се офанзивна екипа не играат мн одбрана така би можело лесно 201.5 овер ..Со среќа :D

Зошто е одложена оваа од фа купот знае некој ? СКР пишува до утакмицата на резултати.ком

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom