Џони Вајсмилер
Don't share my food
Утре одиме малце посигурно бидејќи денес Цска-Партизан убаво ми го спопика.
Бешикташ-1(Basket) 1.30
Бешикташ-1 1.40
само турците можат да не изват од калта![]()
ко ви реков..само уште да ги изиграв

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре одиме малце посигурно бидејќи денес Цска-Партизан убаво ми го спопика.
Бешикташ-1(Basket) 1.30
Бешикташ-1 1.40
само турците можат да не изват од калта![]()
Реков дај да видам утакмициве како ти идат кога гледам противниците на Алтах во прва минута добиле црвен.
Добро бе што дебил/животно/касап треба да си за да добиеш црвен во прва минута?
Или за приговор?Да не се бунел што судијата минута покасно го означил почетокот на мечот![]()
Дај боже да е местена..Slavia Prag 0 - 1 Ostrava HT
ми смрди на местена
тука сме да си помогниме,зошто да стискам игнор кога очекувам некој издржан тип од секого.......се полнат страниците со муабети а типови никаде нема,ако кукаме на секој натпревар не знам кај ќе биди крајот........Добро де си искоментирав дека сакав да ја пишам Истрес и дека имаат црвен, не е на одмет по некоја информација да се убаци на темава. Ако ти смета игнор стистни и нема да имаш фрки.
Добро али две три мислења нема ништо да ти сменат, бар јас така мислам. И веќе кога помагаш помогни ми со Квинс Парк да биде 1 и 3+.тука сме да си помогниме,зошто да стискам игнор кога очекувам некој издржан тип од секого.......се полнат страниците со муабети а типови никаде нема,ако кукаме на секој натпревар не знам кај ќе биди крајот........
Абе убаво е али со Орландо завчера 3/4 дадоја само 6 коша .. губеа 21-0 15/15 промаршени имаа .. ама голден стејт се офанзивна екипа не играат мн одбрана така би можело лесно 201.5 овер ..Со среќааман престанете да спамате ставајте типови и мислења околу инфо и слично а не оти ваа ајде бе истрес 5 поста..арно беше пред некое време банирање на такви..
Денвер овер 201.5 (1.90)
Гампа 1 (1.55)
Предпослендо коло во Јапонија Гамба сигурно нема да испадне додека овие Токио не играат за ништо,а Денвер со овие се отепуваат од кошеви во меѓусебни.
Само конечен резултат е тоаЗошто е одложена оваа од фа купот знае некој ? СКР пишува до утакмицата на резултати.ком