GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.887
- Поени од реакции
- 12.000
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Хамбургер човече, а X2 ја имам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Стварно има некоја магија во ова бе, 0-0 беше полувреме на крај 2-1 заврши оваа Квинс Парк.Ај да си ја пробам и јас среќата. Ајде Алтач, Сент Труиден и Квинс Парк тепајте за да бидам добитен.
Мала напомена, Квинс Парк 1 и 3+ ја имам.
Леле овие Жалгирис ги попарија Каха Лаборал, 37 разлика тепаа.![]()

Добро е ја погодив денес кошаркава.Ајде пак јас со кошарката, вчера Партизан ми еба матер ама тоа е, нема назад.
Жалгирис-Каха Лаборал 1, 1.40 би требало да е коефициент. Каха Лаборал има огромни проблеми со повредите, вчера кажаа на Спорт Клуб а згора на тоа и сменија тренер прошлата недела. Жалгирис е прв во групата со скор од 5-1 а Каха е последна и е најголемо разочарување со скор од 1-5. Ова е одлична можност Жалгирис да се зацементира на првото место и да му биде полесно во топ 16 фазата.
И Канту-Панатинаикос може да се проба 2ка но не се знае ништо со овие Канту, домашна екипа се, тоа најдобро го осети Фенербахче кој изгуби 82-58 во Италија.
Жалгирис-Каха Лаборал 82-45, и Канту-Панатинаикос 69-71.Гледате ѓубриња хамбургер за многу убав коефициент (за од 3 утакмици) ме заеба и за убава паричка на 2 евра
им поништија гол во 2ро полувреме...
се тегнат по мразот да ги грабне некоја посаглам екипа има да ги откине
Шо прајме со местачите утре? Како ќе ја редат тие од Џепчиште со тие од Боговиње?
Му треба на тие од Џепчиште за опстанок, ама 2+ второ не бега јас мислам, 2.10 коеф2/1
Vtoro Poluvreme : OVER 3.5
moj tip

Тука треба да фатиш 12 работи одделно, секоја чест ако ти успееУтре ќе изиграм едно гнасно глупо никакво лифче шо ретко кој овде така игра.
Баерн 1-13+
Реал 2-23+
Ман Утд 1-13+
Бенфика 1-13+
10коеф.
влог : 400ден.