Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ajaks ima fantastičan skor protiv timova iz Bundeslige kao domaćin u evrokupovima jer su dobili 12 od 13 susreta
Šalke 04 je kao domaćin u evrokupovima izgubio samo dve od poslednjih 13 utakmica
Monpelje je postigao bar jedan gol na 15 uzastopnih utakmica u svim takmičenjima, ali je dobio samo četiri utakmice
Milan na devet gostovanja u Belgiji u evrokupovima ima skor 3-5-1, a u poslednjih pet duela nisu primili gol i tri puta su slavili sa 1:0
Според ова ако се гледаат традициите :D
Андерлехт - Милан 2​
Ајакс - Дортмунд 1​
Шалке - Олимпијакос 1​
Арсенал - Монпеље t2 1+​

Ќе ја врти Зенит, без паника . Кај и да е ќе попијат црвен Малага , па ќе оди полесно :D (малце позитивност , а и тип за онлајн обложување)

20 tiketa po red izgubeni so uplata od 50 ili 100.KOJ KUR MI E BE?Sekad nekoja ke me zaebe u 90 minuta ili ke bide namestena. Veke pocnav da gi brojam izgubenive livcinja.Daj kazete nekoi tipovi da se izvadam utre od :гомце:.

AJDEE AJDEEEE

2:2

ajdeee ushte EDEN DA VI EBAM SVE ZHIVOOOOOOOO I DIVOOOOOOOO

Уплатено па што биде биде. ;)
Iz3BG.png

Вечерва ќе навиваме да има голови и ќе чекаме добивка. :vozbud:

Zenit Petersburg - Malaga ---1X(1.20)

Ajax - Dortmund --- GG & 3+ (2.10)
Arsenal - Montpellier --- GG & 3+ (2.25)
Manchester City - Real Madrid --- X2 (1.40)
Schalke - Olympiakos --- GG & 3+ (2.25)Anderlecht - AC Milan --- X2 (1.45)

некои од тебе видов и некои си додадов се надевам дека како во недала ке излезат (y)

Ете сега уплатив и за 25 минути сум недобитен од старт .. Звезда ја играм <168.5 тие 110+ прво полувреме паѓаат

Абе играјте си на 20 денари, не за друго, колку да се пратат дуеливе, да не е без ич. :)

Јас еве и вчера така пишав и денес така и најдобро ми е :)

Абе играјте си на 20 денари, не за друго, колку да се пратат дуеливе, да не е без ич. :)

Јас еве и вчера така пишав и денес така и најдобро ми е :)
Исто и јас пуштив по 100че колку да се прати :D
Нема ништо сигурно во ЛШ и ЛЕ, сосем нешто трето излегува и крајот не им се наоѓа, така да поголеми уплати никако.

Ајде бе нека паѓаат голови шо е ова :place:

Луѓе ми треба помош
1.94
1.52
3.55
2.64
2.19
2.42
1.88
уплата 200 денари систем 2/7
Значит само 2 ми требит да фатам, максимална и минимална ако имат некој расположен да ми пресметат...

ццц Појче прво го играм Реал:facepalm::facepalm: ... кој ја гледа знае на шо мислам

Луѓе ми треба помош
1.94
1.52
3.55
2.64
2.19
2.42
1.88
уплата 200 денари систем 2/7
Значит само 2 ми требит да фатам, максимална и минимална ако имат некој расположен да ми пресметат...
Минимална ти е 27 денари, а максимална не знам али не е повеќе од 500-600 ден.
:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom