Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Утре ги клавам Шкендија,Удинезе и Мура за 500 и ако не влеза готово е со мене официјален банкрот се прогласува:(

Утре ги клавам Шкендија,Удинезе и Мура за 500 и ако не влеза готово е со мене официјален банкрот се прогласува:(
Еден совет другарски од мене,немој шкендија,не дека нема да тепа ама кај дрита у боговиње све може да се деси,знаеш на што мислим:).Плус газдата на дрита,е јак со паре,таќе да:rolleyes:,ама сепак изборот е твој.

Еден тука ја напиша сингл на денот и кога видов 4,5 си реков не ќе изгубат баш над 5 разлика на домашен терен..си помислив Загреб пак е име не се дотолку клошари..ама ете клошари биле да му е*ам се
А си видел шо состав има Загреб годинава? Оти така слепо верувате во утакмици шо ќе ви ги кажат други а притоа никаква своја анализа не правите?! Па после Цацко ви е крив :eek: Е па сега... Инаку и јас да се приклучам на навредите и клетвите на Арсенал..праам едно штитничко ливче со Блекпул 0-2 и Арсенал Х-Х...:tapp: а тие дрвата ни едно нерешено не можеа да извадат...абе мафии луѓе мафиии, немој некој да ми каже дека нема местење...по победите на сите фаворити, мораше една да заебе. Гарант тие кладилниците во секој момент пратат во реално време колку им е загубата и добивката зависно од исходот на оние натпревари кои најмногу се играни...и согласно тоа реагираат....:tapp:

За утре луѓе мој предлог е да си ја играте ЦСКА-Рубин Х :P И кој сака ЦСКА е одличен тим за да се почне да се игра прогресија на Х. 11 натпревари досега, скор 8-0-3, Рубин иста приказна, само скорот им е 6-0-5. Ова е дерби и нерешено е сосема реален исход. Плус во следните кола ЦСКА игра тешки дуели. На гости со Терек кои се 4-ти, дома со Локомотив кои се 5-ти, значи уште едно и тоа градско дерби. Ваљда некоја од овие 3 ќе влезе Х.

Јас ја уплатив на 250. Ако влезе, 500 ден ќар, ако не следно коло на 500. Ако и тоа не влезе со Локомотив на 1000 па тоа е :D ќе ризикуваме...ама 90% сум сигурен дека уште утре ќе паден Х-от. Кој е похрабар и со подлабок џеб, нека ја почне прогресијава со појак влог, на пример со 1000 :D

А си видел шо состав има Загреб годинава? Оти така слепо верувате во утакмици шо ќе ви ги кажат други а притоа никаква своја анализа не правите?! Па после Цацко ви е крив :eek: Е па сега... Инаку и јас да се приклучам на навредите и клетвите на Арсенал..праам едно штитничко ливче со Блекпул 0-2 и Арсенал Х-Х...:tapp: а тие дрвата ни едно нерешено не можеа да извадат...абе мафии луѓе мафиии, немој некој да ми каже дека нема местење...по победите на сите фаворити, мораше една да заебе. Гарант тие кладилниците во секој момент пратат во реално време колку им е загубата и добивката зависно од исходот на оние натпревари кои најмногу се играни...и согласно тоа реагираат....:tapp:

За утре луѓе мој предлог е да си ја играте ЦСКА-Рубин Х :P И кој сака ЦСКА е одличен тим за да се почне да се игра прогресија на Х. 11 натпревари досега, скор 8-0-3, Рубин иста приказна, само скорот им е 6-0-5. Ова е дерби и нерешено е сосема реален исход. Плус во следните кола ЦСКА игра тешки дуели. На гости со Терек кои се 4-ти, дома со Локомотив кои се 5-ти, значи уште едно и тоа градско дерби. Ваљда некоја од овие 3 ќе влезе Х.

Јас ја уплатив на 250. Ако влезе, 500 ден ќар, ако не следно коло на 500. Ако и тоа не влезе со Локомотив на 1000 па тоа е :D ќе ризикуваме...ама 90% сум сигурен дека уште утре ќе паден Х-от. Кој е похрабар и со подлабок џеб, нека ја почне прогресијава со појак влог, на пример со 1000 :D
Добра ти е оваа,ама треба доста паре за ова,што ако не влезе овја три кола,ќе идемо у банкрот а:D?

Добра ти е оваа,ама треба доста паре за ова,што ако не влезе овја три кола,ќе идемо у банкрот а:D?
Па затоа напомнав дека имаат тешки утакмици и да се надевме дека една од нив ќе влезе Х. Руското првенство е доста изедначено, 5-6 екипи се борат за титула. Дури и се зачудив онака случајно читајќи го билтенот, џоа книга е :D и гледам ЦСКА 8-0-3...Доброто е што досега изиграа толку многу натпревари а Х не падна. Еве уште утре и следната да не влезат, ќе станат 13 натпревари? Ете и со Локомотив, 14....ептен мала е веројатноста да не изиграат Х толку долго време..

Па ти не мора да почнеш со 250, почни со 100. Имаш фора да речеме за 5 натпревари, да дадеш вкупно 3100 ден. Ако влези петтата, 1700 си ќар ;) Тој натпревар за ЦСКА би бил 16-ти? Стварно мислиш дека дотогаш нема Х да извадат?

Еден совет другарски од мене,немој шкендија,не дека нема да тепа ама кај дрита у боговиње све може да се деси,знаеш на што мислим:).Плус газдата на дрита,е јак со паре,таќе да:rolleyes:,ама сепак изборот е твој.
Утре Шкендија добива во Боговиње. Играт Вардар - Металург, дерби за врвот и Шкендија ќе чека кикс на било кој од двата тима. И плус двете албански екипи се, а знајме дека тие си помагат меѓусебе.
Слободно играј ја и ти 2ка :)

Среќа што ги покрив Арсенал мртвите а бев сигурен дека ќе поминат лесно :facepalm: сега и Барселона идам да ги покријам 0-2 @2.40 за 2500 ден.
И по 100 ден на Милан Х-2 и 2-2
И оние гомната Дортмунд ме скинаа на едно ливче ах мамето нивно. :mad:

За утре
Удинезе 1
Лион 1
Гент 1
Марсеј 2
Рома 2
Eвертон х2
Фиорентина х2
Феенорд 2
Атл Мадрид х2
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 20:03 ---

http://www.tip.com.mk/calc.asp

a da se otkazes najdobro ke ti bide posto samo parite si gi davas! kaj ja stitis barsa 0-2 koga za 8 min dadoa 2 gola :facepalm:

Јунајтед
Реал
Барселона
Металург (полувреме)
Фулам 1Х
Јуве1Х

3.5 коеф во спортлајф посигурно нема

:cool:
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 22:17 ---
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 20:54 ---

Ај ќе го стегнам со 150 утре изгледа, за 500, милина. :D

Ме послуша ? :)

Игор ти ја даде Валенсија а? :) Ај наздравје парите нека се. :)
Фала :)

6 тикети денес, 1 добитен.

Вкупен влог = 240, добивка 950.

Сепак на крајот сум во плус, но останува да жалам, во секој случај, сега ќе ги поставам сите тикети.

Овај добитниов го препишав од некој си тип на фејсбук, Stari Majstor.

Тикет 1 (уплата 50, добивка 934)
dobiten.jpg

Тикет 2 (уплата 100, добивка 700)
United 1, Real 1, Barca 2, Zvezda 1, Alpla 1, Nantes 1, Oltach 2, Gyori 2, Siali 1, Tipsa 1, Trump 1. Не ми е тикетот на картичка, да не го сликам сега, мака ми е, да беше добитен ајде, вака не се исплаќа.

Тикет 3 (уплата 20, добивка 6439)
3 utakmici.png
Штета, 0-1 беше Транмере, први се во лигата, кога изедначија 1-1 Боуремут во 50тата минута се надевав на 1-2 што би била добитна комбинација, но ова да ти било намештаљка прва класа.

Тикет 4(уплата 20, добивка 23610)
vikendtiket.jpg
Ете видете, 1-0 водеше Нанси на полувреме, легнав, ме разбудија за 1 сат, ко гледам 1-1 завршило, среќа Валенсија свртела во меѓувреме па излегов добитен на првиот.

Другите 2 тикета се лоши, по повеќе промашени парови така да нема потреба да ги ставам, и така беа 30 и 20 уплата.
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 22:34 ---
Ме послуша ? :)

Еј заборавив, но добро не жалам бидејќи добив 930 денари, не е лошо. Иако имаше тресење, во секој случај.

Дај ко така за утре нешто, 150 денари уплата, обавезно те следам, доволно е 500 добивка. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom