Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден совет другарски од мене,немој шкендија,не дека нема да тепа ама кај дрита у боговиње све може да се деси,знаеш на што мислимУтре ги клавам Шкендија,Удинезе и Мура за 500 и ако не влеза готово е со мене официјален банкрот се прогласува![]()
А си видел шо состав има Загреб годинава? Оти така слепо верувате во утакмици шо ќе ви ги кажат други а притоа никаква своја анализа не правите?! Па после Цацко ви е кривЕден тука ја напиша сингл на денот и кога видов 4,5 си реков не ќе изгубат баш над 5 разлика на домашен терен..си помислив Загреб пак е име не се дотолку клошари..ама ете клошари биле да му е*ам се
Добра ти е оваа,ама треба доста паре за ова,што ако не влезе овја три кола,ќе идемо у банкрот аА си видел шо состав има Загреб годинава? Оти така слепо верувате во утакмици шо ќе ви ги кажат други а притоа никаква своја анализа не правите?! Па после Цацко ви е кривЕ па сега... Инаку и јас да се приклучам на навредите и клетвите на Арсенал..праам едно штитничко ливче со Блекпул 0-2 и Арсенал Х-Х...
а тие дрвата ни едно нерешено не можеа да извадат...абе мафии луѓе мафиии, немој некој да ми каже дека нема местење...по победите на сите фаворити, мораше една да заебе. Гарант тие кладилниците во секој момент пратат во реално време колку им е загубата и добивката зависно од исходот на оние натпревари кои најмногу се играни...и согласно тоа реагираат....
За утре луѓе мој предлог е да си ја играте ЦСКА-Рубин ХИ кој сака ЦСКА е одличен тим за да се почне да се игра прогресија на Х. 11 натпревари досега, скор 8-0-3, Рубин иста приказна, само скорот им е 6-0-5. Ова е дерби и нерешено е сосема реален исход. Плус во следните кола ЦСКА игра тешки дуели. На гости со Терек кои се 4-ти, дома со Локомотив кои се 5-ти, значи уште едно и тоа градско дерби. Ваљда некоја од овие 3 ќе влезе Х.
Јас ја уплатив на 250. Ако влезе, 500 ден ќар, ако не следно коло на 500. Ако и тоа не влезе со Локомотив на 1000 па тоа еќе ризикуваме...ама 90% сум сигурен дека уште утре ќе паден Х-от. Кој е похрабар и со подлабок џеб, нека ја почне прогресијава со појак влог, на пример со 1000
![]()
Па затоа напомнав дека имаат тешки утакмици и да се надевме дека една од нив ќе влезе Х. Руското првенство е доста изедначено, 5-6 екипи се борат за титула. Дури и се зачудив онака случајно читајќи го билтенот, џоа книга еДобра ти е оваа,ама треба доста паре за ова,што ако не влезе овја три кола,ќе идемо у банкрот а?
Утре Шкендија добива во Боговиње. Играт Вардар - Металург, дерби за врвот и Шкендија ќе чека кикс на било кој од двата тима. И плус двете албански екипи се, а знајме дека тие си помагат меѓусебе.Еден совет другарски од мене,немој шкендија,не дека нема да тепа ама кај дрита у боговиње све може да се деси,знаеш на што мислим.Плус газдата на дрита,е јак со паре,таќе да
,ама сепак изборот е твој.
Среќа што ги покрив Арсенал мртвите а бев сигурен дека ќе поминат лесносега и Барселона идам да ги покријам 0-2 @2.40 за 2500 ден.
И по 100 ден на Милан Х-2 и 2-2
И оние гомната Дортмунд ме скинаа на едно ливче ах мамето нивно.
За утре
Удинезе 1
Лион 1
Гент 1
Марсеј 2
Рома 2
Eвертон х2
Фиорентина х2
Феенорд 2
Атл Мадрид х2
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 20:03 ---
http://www.tip.com.mk/calc.asp
a da se otkazes najdobro ke ti bide posto samo parite si gi davas! kaj ja stitis barsa 0-2 koga za 8 min dadoa 2 gola![]()
Јунајтед
Реал
Барселона
Металург (полувреме)
Фулам 1Х
Јуве1Х
3.5 коеф во спортлајф посигурно нема
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 20:54 ---
Ај ќе го стегнам со 150 утре изгледа, за 500, милина.![]()
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 22:17 ---
Ме послуша ?![]()
ФалаИгор ти ја даде Валенсија а?Ај наздравје парите нека се.
![]()
Ме послуша ?![]()
Пицка не пицка ќар сум беKo pickite ... Juve 1X u Fulham 1X... Abe raskiraj malku![]()