Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Само арсенал ме бутна за 5700...Нејќе да влезе ни едно ливче што ќе беше ова....

Што е ова господе...Загреб изгубија од Барселона 12 разлика дома само тие ме паднаа..господ да чува на што мина имам нагазено на едното Влзбфург на другото Загреб на хендикеп 4,5:facepalm:..

Кажвајте за утре бидејќи то е банкротиравме...

Што е ова господе...Загреб изгубија од Барселона 12 разлика дома само тие ме паднаа..господ да чува на што мина имам нагазено на едното Влзбфург на другото Загреб на хендикеп 4,5:facepalm:..

Кажвајте за утре бидејќи то е банкротиравме...

Аууу што ти текна да играш на Загреб?

Аууу што ти текна да играш на Загреб?

Еден тука ја напиша сингл на денот и кога видов 4,5 си реков не ќе изгубат баш над 5 разлика на домашен терен..си помислив Загреб пак е име не се дотолку клошари..ама ете клошари биле да му е*ам се

Еден тука ја напиша сингл на денот и кога видов 4,5 си реков не ќе изгубат баш над 5 разлика на домашен терен..си помислив Загреб пак е име не се дотолку клошари..ама ете клошари биле да му е*ам се
Штета , погрешна проценка.

За утре може нешто на ситно веќе нема ништо сигурно.
Чувајте си за ЛШ има добри коефициенти за Реал и Челзи околу 2.20 и 2.60 двојна шанса има супер коеф, па и за Баерн, Јувентус, Зенит, Порто, Јунајтед и ПСЖ по 1.40-1.60. ;)

Иако не пратам баш многу ракомет годинава Загреб се послаби од претходните сезони.Чим Вардар извади нерешено на гости и тоа можеа да тепаат а не па Барселона.

Иначе за утре ја ќе ги играм скандинавциве на голови.Тапа понуда има некако од другиве лиги.Денес му беше мајката за фаќање ливче.

Уште Валенсија ја чекам, каков смешен гол примија за 1-2, не е можно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom