Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Имам искуство во таквата игра ... а и нашиве аматери не верувам дека ќе имаат повеќе од 3 шанси за да постигнат гол против србија .
Па со хрватска од две дадоа гол:D.

Тачно овја са послаби:).
Не овие се со подобра одбрана од Хрватска :)
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 17:34 ---
Дајте една утакмица за денес да ја сврзам со
Армани Милано 2 , Сиена 2 , Задар 153.5 -

Не овие се со подобра одбрана од Хрватска :)
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 17:34 ---
Дајте една утакмица за денес да ја сврзам со
Армани Милано 2 , Сиена 2 , Задар 153.5 -

Јас ја играв Реал Б. гг3+,според претходните утакмици што ги играле,треба да излезе.

Јас ја играв Реал Б. гг3+,според претходните утакмици што ги играле,треба да излезе.
И јас се мислев на нив али ќе ја играм Фролунда хокеј 1 денес ќе играат пред полна сала им се враќа од повреда еден од подобрите нивни играчи и ќе имаат уште 2ца нови така да би требало 1 да биде гледам паднат е на онлајн од 2.60 на 2.10 -2.20 во спортлајв 2.40 е уште . :)

И јас се мислев на нив али ќе ја играм Фролунда хокеј 1 денес ќе играат пред полна сала им се враќа од повреда еден од подобрите нивни играчи и ќе имаат уште 2ца нови така да би требало 1 да биде гледам паднат е на онлајн од 2.60 на 2.10 -2.20 во спортлајв 2.40 е уште . :)

За утре сега гледам на sportlife.com што утакмици има и ова ми е во план да одиграм...

Русија 2+1п 1+2п 2.20
Босна 1+1п 2+2п 2.40
Чешка-1
Романија-2
Австрија-1+ 1п 2+ 2п
Белгија-1+ 1п 1+ 2п
Португалија-1+ 1п 2+ 2п
Боливија-2 ; 1+ 1п 1+ 2п

за 50 денари.

Реал мадрид Б може да дојде 2-1 , 1-2 ... мислам дека од задњи 5 утакмици имаат 3 прелази напраено

Значи кој малер човече...онака чисто на среќа ја играм Арис-ПАО 150.5+...абе 30 поени помалку паднаја од границата :tapp:

Значи кој малер човече...онака чисто на среќа ја играм Арис-ПАО 150.5+...абе 30 поени помалку паднаја од границата :tapp:

Да ја имаше минуска, немаше да го промашат кошот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom