Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Шефилд беше 7 коеф у моцарт за 2-1 па излезе Х ја па со 1 ја штитев :mad:

BATE Borisov - Torpedo Zh. X2 (1,76 SportLife, 2,08 BetCity)

9 играчи од првиот тим на Бате Борисов играа вчера против Шпанија за репрезентацијата на Белорусија. Чисто се сомневам дека ќе играат и денес, 95% нема.
Со нормален состав, последен пат тепале 2-0 Бате, и тоа со голови во 70 - 80 минута. На терен од Торпедо, последен пат 0-0 завршил мечот.

0-1 конечен, молим лепо. :D
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 18:15 ---

Како не може бе, мислиш на Цеара? Ја играв јас сингл, со 150 за 1800 и не требаше да се додаде некоја друга.

Бетсити е 14 и може сингл ;)

Бетсити е 11, јас прашав, на страната пишуваше 23, ама таму е 11.

На wwin е 27 квота, ама немам пари, ќе имам 30 + евра ама сите ќе ми се исплатат после 22-23 часот бидејќи тогаш ми завршуваат мечевите. Ќе ја играв на 4 евра 2/1 (27 квота), да даеа уште еден гол умрениве Донкастер или пак домаќиниве кои минатите 5 мечеви ги изиграја 3+.

doncaster.png

Бетсити е 11, јас прашав, на страната пишуваше 23, ама таму е 11.
Во 3 часот уплатив на 14 квота, штом и на 11 сега намалено , ми дава надеж дека има навистина нешто мрсно .... им ставив 100 кога ми кажа 14 квота ја ставив уште за 100

Добро бе, денеска најдоја Партизан мрсуљиве да се пореметат? Се живо им влегува, невозможни топки брани голманот. Абе оди малерска работа, 2,23 квота не можам да погодам.

Не се силете бе. И некни беа паднати коеф на 10. Денеска Шефилд беше 10 па што?

-3000 денеска :mad: Алдершот незнае гол да даде 4-0 :tapp:
Одиме сеа поправно
Виљареал - Хуеска ГГ3+
5000-13 000 (спортлајф)

Јас таа бразилската си ја уплатив домаќински со 20 на 30 коеф. :D А од фудбалите денеска аир да не се видело:

Свиндон-Ковентри 1 2-2
Флитвуд-Вукомб Т12+ 0-1 :tapp:
Геинсборо-Дројлсден Х2 3-0 :tapp: оваа од една страна ја видов ај демек да ги послушам
и светлото на денот е што имав два хокеи кои сакав 1 да ги играм од Финска...ама во последен момент сменив на голови...двата Х излегоа :tapp: шо ќе беше то малер бе...на голови ги фатив ама џабе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom