Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
во досегашната кладилничарска кариера научив и ако сакам да фатам практикувам едно златно правило - не форсирај тимови кои немаат амбиции,како што е примеров на Џони

за вечер мислам треба да се пука на Севиља - чиста двојка......настапуваат во одлична форма,им го зедоа скалпот на Реал,за малку истото ќе и се случеше на Барса......годинава ќе надополнуваат за минатата слаба сезона
Во тоа е и проблемот ке ги пореметат Барса и Реал ке го примат од босоноги тимови како Селта

Ja namestija Lokomotiva Z - Zadar 2/1

Tipicna nameshtalka so gol na gostinskite fudbaleri vo 25 min , potoa vo vtoro najprvo izramni Lokomotiva , na kraj crven karton za Zadar i 2:1 za Lokomotiva.

Shteta shto ja igrav samo H2+

^ Petok i Ponedelnik ne se denovi za kladenje ama ajde...
Sto mislite Fenerbahce - Boston 2H so 9.5 ?

^ Petok i Ponedelnik ne se denovi za kladenje ama ajde...
Sto mislite Fenerbahce - Boston 2H so 9.5 ?
Spored mene Sabota i nedela ne se za igranje
Jas bi rekol Fener 88,5 kosa:eek: Boston vo NBA ne prima 88 kosa a Fener ne dava 88 kosa vo Turska liga
+ ja ima nekolku posta nananzad

Spored mene Sabota i nedela ne se za igranje
Jas bi rekol Fener 88,5 kosa:eek: Boston vo NBA ne prima 88 kosa a Fener ne dava 88 kosa vo Turska liga
+ ja ima nekolku posta nananzad
Ej brat ova so Fener ili e propust nekoj golem so netreba da se propusti ili ne mesta nevideno ...padnav na skalica hokej ...idem so kosarkava i ova ako nejce bankrot :confused:

Имам утакмица ама ного падна коефициенто ... 1.50 падна .. кој га сака нек пише у инбох

дајте нешто посигурно за утре 2-3 утакмици, у последно време ич не ги гаѓам

Ова не е можно:facepalm: Пуштам и гледам Фенер 55 коша на полувреме цела сезона нема да дат олку коша во 1 полувреме .Играат 4 дена со ред утакмици си викаш замор едно друго нема да се форсираат и после ај играј да те видам кладилница Утре 20 денари спремам и уш толку за семки редам 20 утакмици во супер тип и ке си чекам цел ден може ке закачам нешто
Нека им се наздравје 2000 денари

Ова не е можно:facepalm: Пуштам и гледам Фенер 55 коша на полувреме цела сезона нема да дат олку коша во 1 полувреме .Играат 4 дена со ред утакмици си викаш замор едно друго нема да се форсираат и после ај играј да те видам кладилница Утре 20 денари спремам и уш толку за семки редам 20 утакмици во супер тип и ке си чекам цел ден може ке закачам нешто
Нека им се наздравје 2000 денари

И јас после вчерашниот катастрофа ден се стегав денеска да не уплатам цел ден, и ојдов у 19 и 55 фенер да ги ставам -88,5.Викав овоа е поклон на месецо ама тоа е... мора и газдите некако бензин да си напунат у џиповите.... :mad:

Фенербашче се игра 4x12 мин. Јас ја имав 186,5+ ама Емен ме зафркна, ГГ ја имав а 0-3 заврши. Зборо ми беше.. дај да се собериме пет-шест души една кладилница да отвориме :sneaky:

Денес паѓам на Шванк (1,12 квота во bet365) против Масу (703. на светов моментално).

За утре вака одиме, 60 квота ;) Правев анализа на мечевиве како одат, ова она, мислам дека мора да помине ;)

tiket sabota.jpg

И овај скоро 4000 квота пробајте го со 20-30 денари, се е можно. :D

tiket 100k.jpg

дајте нешто посигурно за утре 2-3 утакмици, у последно време ич не ги гаѓам
Баерн 1
Сити-1
Челзи -1
Металург-1
На 2000 ке ги ставам па шо сака нека биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom