Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не почнам јас струмичкиА кој тоа чекаше?Абе на форум барем пишувајте македонски литературно. Јас еве на пример од Прилеп сум па еднаш “ч“ немам напишано...ебаго
![]()
Да не почнам јас струмички![]()
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1589-5153524-1021 на 300 уплатаА кој тоа чекаше?Абе на форум барем пишувајте македонски литературно. Јас еве на пример од Прилеп сум па еднаш “ч“ немам напишано...ебаго
![]()
Дајте кажите бе едно ливче добитно за викендов, да одам понеделник во трговскиов ршум да направам![]()
За 10.000 добивка или може и повеќе ?
Ако имаш одфазла 1000денари можи да фатиш нешто иначе....Дајте кажите бе едно ливче добитно за викендов, да одам понеделник во трговскиов ршум да направам![]()
Дајте кажите бе едно ливче добитно за викендов, да одам понеделник во трговскиов ршум да направам![]()
Ако имаш одфазла 1000денари можи да фатиш нешто иначе....
Епа викендов добитен ќе те направамЈас имам отфазла 1000ка.....
денес Базел за 8000+ го промашувам
и Твенте за 5000+ ми бега.
Баксузни 2-3 дена па решив пауза да правам неможам да си тупам мозоко па ете утре ако ми зготвеш некое ливче бујрум имаш лимит од 1000ка![]()
Гледам нема фајде и почнав и јас таа песна да ја терам капираш?изиграваш шериф кога некој ќе пише тука поплака или добитен тикет веднаш го праќаш на друга тема а ти си тераш оф топик гајле си немаш... ок и јас сум сега оф топик ама морав да ти пишам