Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
А кој тоа чекаше? :pos:Абе на форум барем пишувајте македонски литературно. Јас еве на пример од Прилеп сум па еднаш “ч“ немам напишано...ебаго :D

Ах и денеска не изедоа кладилницеве,ако не тепаат атлетико мадрид и марсеј,лошо ќе биде.

А кој тоа чекаше? :pos:Абе на форум барем пишувајте македонски литературно. Јас еве на пример од Прилеп сум па еднаш “ч“ немам напишано...ебаго :D
Да не почнам јас струмички :pos:

Да не почнам јас струмички :pos:

изиграваш шериф кога некој ќе пише тука поплака или добитен тикет веднаш го праќаш на друга тема а ти си тераш оф топик гајле си немаш... ок и јас сум сега оф топик ама морав да ти пишам

Дајте кажите бе едно ливче добитно за викендов, да одам понеделник во трговскиов ршум да направам :D

Дајте кажите бе едно ливче добитно за викендов, да одам понеделник во трговскиов ршум да направам :D

За 10.000 добивка или може и повеќе ?

Ако имаш одфазла 1000денари можи да фатиш нешто иначе....

Јас имам отфазла 1000ка.....

денес Базел за 8000+ го промашувам
и Твенте за 5000+ ми бега.
Баксузни 2-3 дена па решив пауза да правам неможам да си тупам мозоко па ете утре ако ми зготвеш некое ливче бујрум имаш лимит од 1000ка :)

Јас имам отфазла 1000ка.....

денес Базел за 8000+ го промашувам
и Твенте за 5000+ ми бега.
Баксузни 2-3 дена па решив пауза да правам неможам да си тупам мозоко па ете утре ако ми зготвеш некое ливче бујрум имаш лимит од 1000ка :)
Епа викендов добитен ќе те направам :D

изиграваш шериф кога некој ќе пише тука поплака или добитен тикет веднаш го праќаш на друга тема а ти си тераш оф топик гајле си немаш... ок и јас сум сега оф топик ама морав да ти пишам
Гледам нема фајде и почнав и јас таа песна да ја терам капираш? :D
Ајде да не бидам оф, да не јадеш слатки xD .. за утре Ст. Паули 4+, Оденсе 3+, Херта 3+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom