Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Не не наше првенство не се игра,освен ако немаш некој пријател да ти каже сигурно.

Pelister se igra,posebno koga e domakin,jas na site utakmici kade sto bese domakin go igrav i ne me razocara.

Шалке
Лил
Арсенал
Зулте Варегем

Уште ова нека не влезе и ќе си пукам у колено жими све!

ТИКЕТ 1:

Виган 2-4
Милвол 2-4
Мехелен 2-4
Шарлерој 2-4
Бастија 2-4
Варезе 2-4

ТИКЕТ 2:

Челзи - Норвич 1

Еве ги моите неколку тикети за викендов :)

Тикет 1
Манчестер Сити - Сандарленд 1
ВБА-КПР 2+
Стирлинг А - Ренџерс 2
Рода - ВВВ 3+
Ваљалодид - Еспањол ГГ

Тикет 2
Сантос - Интернационал 1Х (Дупла Шанса)
Копер - Домжале 1
Галатасарај - Ескисехиор 1/1
Матерсбуг - Салзбург Х2 (Дупла шанса)

и плус: Барса - Реал (сингл) Х за 100 денари и Милан-Интер 1 за 500 денари. Со среќа нека ми е

Ќе биде интересно ел класико утре .. гледам за реап паѓа коефициентот завчера 4.50 беше сега на 3.60 е стигнат.. барса без стопери тешко да не прими гол во прво полувреме а јас си навивам за Реал па на едно ливче не бега 2-2&3+ 7.10 коеф.. или двојна победа на реал 8.50.
За денес според мене интересна утакмица е ВБА - КПР ... овде очекувам да проработи КПР па ќе ја играм x2 Лани МК донс играа 80% 3+ утакмици .. годинава само еднаш имаат одиграно и тоа на гости .. денес против екипа како портсмунт може да се очекува 3+ 1.80 коеф.
Алки Ларнака - Паралимни 1 2.10 На оваа утакмица треба домаќините да дојдат до првата победа во оваа сезона .. лош старт имаа со 4 порази во низа со 2 дадени и 10 примени гола али противници им беа најдобрите 4 екипи во кипарското првенство . Противникот им е по мерка како за нив има 1 победа против убедливо најслабата екипа во кипарското првенство според мене , нерешено против анортозис на гости и нерешено против уште една екипа која би требало да се бори за испаѓање .

TEXAS bejzbolot so 1,40 za 3400 me padna , a sum gi fatil argentinos 0-1gol, sevilla X prvo , wexford 1 toa e so ke prais...

Chievo-Sampdoria 2 2.80
Povredeni kaj Chievo:
Marco Rigoni
Sergio Pellisier
Davide Moscardelli
Kaj Samdoria se vraka Maxi Lopez suspendiraniot Maresca

Ај објасни ми малку повеќе за ова 3 за 3, незнам што е? o_O

Иначе сигурна победа за Челзи би била да тепа без да прими гол?
3 за 3 ти е во секоја сезона двете екипи да зимаат по еднаков број на поени т.е. двете екипи да тепаат на домашен терен или на гостински терен или пак може да одиграат и нерешено.

Сигурна победа тие тоа да,победа без да прими гол.

Барса(ракомет) 1
Челзи 1
Арсенал Х2
Бенфика 1
2.05 у спортлајф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom