Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Тикет 1:
Анжи 1
Казан 1
Хановер 1
Спортинг 2
Њукасл 1
Атлетико 1
Марсеј 1
Лацио 1

Не знам што да направам за да фатам :(

за викендот ќе му ги чукнам и око нема да ми трепне

Челзи-1
Свонси-1X
Витезе-1
Бенфика-1
Блекбурн-1X

3 и кусуро иди коефициент..таман за со 1000 денари

Минатиот пат само тие ме паднаа на голем влог кога извадија дома со хералкез 1-1..сега пак играат дома со екипа од сличен квалитет и пак ќе ги играм и се ќе му ебам..неможи вечно нерешени на домашен терен да вадат..тие на гости лесно победваат мора еднаш и дома да се испукаат

Ако губам на ЛШ факам на ЛЕ ако фатам на ЛШ губам на ЛЕ никако да ги заредам со ред :D

ОН Спартак Москва - Череповац Северстал 2 2,30 Бетсити(важат и продолженија)

Тикет 1:
Анжи 1
Казан 1
Хановер 1
Спортинг 2
Њукасл 1
Атлетико 1
Марсеј 1
Лацио 1

Не знам што да направам за да фатам :(
Кога ќе почнеш драстично да го намалиш бројот на утакмици по тикет а ќе го зголемиш влогот...Пример...од кога почна сезонава, од август си играм јас класик ко тебе вака. 5-6 утакмици на тикет, 20-30 коеф, за 30-50 ден..па ај додај ја оваа 2+ демек сигурна била, па ај оваа...и се собрале 7-8. Ништо, по тиква, гарант една те паѓа, 99,9999999%. Па пробај на голој, ГГ, ГГ3+, 2+ второ...не бре брате не сака и не сака...некни ги начекав Реал, МЗТ, Сити 1Х и Адемар...3 коеф...и првпат во животот прежалив 500 ден. и ги фрлив...си фатив 1510...1000 чисти...а за 2 месеци по малку по малку...дадов на 20-ина ливчиња во просек по 50 ден. а не фатив ништо и кинев живци. Само мал број на утакмици и голем влог му е мајката. Е вчера па, ги играм Интер Х2, Молде 2+, Базел 2+, Бриж 1Х и Хановер 2+ и од пусти страв за да го намалам влогот, ја додадов Динамо Минск 1 1.65 и изиграја нерешено..а да си ги играв само фудбалите..2.6 идеше коеф. пак за 500...1300 ќе фатев.

Кога ќе почнеш драстично да го намалиш бројот на утакмици по тикет а ќе го зголемиш влогот...Пример...од кога почна сезонава, од август си играм јас класик ко тебе вака. 5-6 утакмици на тикет, 20-30 коеф, за 30-50 ден..па ај додај ја оваа 2+ демек сигурна била, па ај оваа...и се собрале 7-8. Ништо, по тиква, гарант една те паѓа, 99,9999999%. Па пробај на голој, ГГ, ГГ3+, 2+ второ...не бре брате не сака и не сака...некни ги начекав Реал, МЗТ, Сити 1Х и Адемар...3 коеф...и првпат во животот прежалив 500 ден. и ги фрлив...си фатив 1510...1000 чисти...а за 2 месеци по малку по малку...дадов на 20-ина ливчиња во просек по 50 ден. а не фатив ништо и кинев живци. Само мал број на утакмици и голем влог му е мајката. Е вчера па, ги играм Интер Х2, Молде 2+, Базел 2+, Бриж 1Х и Хановер 2+ и од пусти страв за да го намалам влогот, ја додадов Динамо Минск 1 1.65 и изиграја нерешено..а да си ги играв само фудбалите..2.6 идеше коеф. пак за 500...1300 ќе фатев.
Мене ми е првпат да ставам преку 4 утакмици. Буквално веќе 3 години играм само 4 утакмици на од по 1.7/8/9 коеф, на по 100 денари...

Fenerbahce - Boston - Boston -9,5 @ 1,90

Денешниот поклон од кладилниците. Вчера Фенербахче играа во купот против Галатасарај, загубија 74:69. Сигурно денес нема да може да играат со првиот состав, ќе има многу ротирања, а Бостон очекувам партали да ги направи.

Ова би требало да влезе
милан гг
барса гг
јунајтед 2
арсенал 2
сити 1
челзи 1
наполи 1

Прво и најосновно стратегија треба да си направите и да видите со колкав број на средства располагате и колку мојте да вложите да речиме месечно.Најважно не мешајте ги парите од кладилница со другите пари шо ги имате зато шо не ке знајте колку сте ќар/загуба.
Дисциплината е клучна во кладењето ако немате дисциплина и загубите глава само ке тоните во минус
Не лакомете многу подобро врапче в рака него гулаб на гранка
Јас во последно играм на големи коефициенти и добро ми ојт под 4 или 5 коеф не играм од 8/13 сум добитен на сингл за 100ка ги играм и сум во добивка околу 2500 чисти

Најдобро е сингл дубл најмногу 3 утакмици најдете ги посигурни и опнете му парите шо планирате да ги вложите во неделата
Пр. 7 денаХ 50 ден = 350 (а ке играте по 6-7 утакмици минимум) вака 350 на 2-3 утакмици коеф околу 3-4 ете 1000 чиста

Минатиот пат само тие ме паднаа на голем влог кога извадија дома со хералкез 1-1..сега пак играат дома со екипа од сличен квалитет и пак ќе ги играм и се ќе му ебам..неможи вечно нерешени на домашен терен да вадат..тие на гости лесно победваат мора еднаш и дома да се испукаат
Па дома местат не сфати до сеа? Витезе не е Ајакс или Псв па да реди по 6-7 победи во серија, мора и тие некако пари да си обезбедат за следните сезони, затоа и местат дома кога играат.

Па дома местат не сфати до сеа? Витезе не е Ајакс или Псв па да реди по 6-7 победи во серија, мора и тие некако пари да си обезбедат за следните сезони, затоа и местат дома кога играат.

местењето е релативна работа..ретко кој тим можиш да заприметиш дека мести..јас ја гледав со хералкес се претурија од шанси не влегваше топката и то е то..не ми се веува дека таа беше местена бидејќи ја гледав..ех сега со херенвен не ми се верува пак да не победат..разбирам дека не се Ајакс и ПСВ но се доволно добра екипа да ги победат дома Херенвен

Витесе се многу јак тим имаат квалитетен состав имаат еден црнец напред Бони доста брз и + уште неколку ги имам гледано 2 пати ептен јако играат за разлика од нив Херенвен се туршија продадоа доста играчи летово

Витесе?ама вас изгледа не ио доаѓа памет со овја глупиве екипе,кај се играат овја бе на висок влог.
во досегашната кладилничарска кариера научив и ако сакам да фатам практикувам едно златно правило - не форсирај тимови кои немаат амбиции,како што е примеров на Џони

за вечер мислам треба да се пука на Севиља - чиста двојка......настапуваат во одлична форма,им го зедоа скалпот на Реал,за малку истото ќе и се случеше на Барса......годинава ќе надополнуваат за минатата слаба сезона

местењето е релативна работа..ретко кој тим можиш да заприметиш дека мести..јас ја гледав со хералкес се претурија од шанси не влегваше топката и то е то..не ми се веува дека таа беше местена бидејќи ја гледав..ех сега со херенвен не ми се верува пак да не победат..разбирам дека не се Ајакс и ПСВ но се доволно добра екипа да ги победат дома Херенвен
Јас те разбирам што сакаш да кажеш и не велам дека нема да победат ова коло, него само ти дадов пример дека тие тимови како Витесе, Зулте Варегем и остала багра повеќето натпревари на домашен терен знаат да ги наместат, односно да загубат од некои апла боси тимови. А баш бидејќи игра со Херенвен мој совет ти е да ги избегнеш, останатото твое си е. Ако ја изиграш навивам да тепаат, да фатиш пари, јас секако нема да ја пишам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom