Тикет 1:
Анжи 1
Казан 1
Хановер 1
Спортинг 2
Њукасл 1
Атлетико 1
Марсеј 1
Лацио 1
Не знам што да направам за да фатам
Анжи 1
Казан 1
Хановер 1
Спортинг 2
Њукасл 1
Атлетико 1
Марсеј 1
Лацио 1
Не знам што да направам за да фатам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе почнеш драстично да го намалиш бројот на утакмици по тикет а ќе го зголемиш влогот...Пример...од кога почна сезонава, од август си играм јас класик ко тебе вака. 5-6 утакмици на тикет, 20-30 коеф, за 30-50 ден..па ај додај ја оваа 2+ демек сигурна била, па ај оваа...и се собрале 7-8. Ништо, по тиква, гарант една те паѓа, 99,9999999%. Па пробај на голој, ГГ, ГГ3+, 2+ второ...не бре брате не сака и не сака...некни ги начекав Реал, МЗТ, Сити 1Х и Адемар...3 коеф...и првпат во животот прежалив 500 ден. и ги фрлив...си фатив 1510...1000 чисти...а за 2 месеци по малку по малку...дадов на 20-ина ливчиња во просек по 50 ден. а не фатив ништо и кинев живци. Само мал број на утакмици и голем влог му е мајката. Е вчера па, ги играм Интер Х2, Молде 2+, Базел 2+, Бриж 1Х и Хановер 2+ и од пусти страв за да го намалам влогот, ја додадов Динамо Минск 1 1.65 и изиграја нерешено..а да си ги играв само фудбалите..2.6 идеше коеф. пак за 500...1300 ќе фатев.Тикет 1:
Анжи 1
Казан 1
Хановер 1
Спортинг 2
Њукасл 1
Атлетико 1
Марсеј 1
Лацио 1
Не знам што да направам за да фатам![]()
Мене ми е првпат да ставам преку 4 утакмици. Буквално веќе 3 години играм само 4 утакмици на од по 1.7/8/9 коеф, на по 100 денари...Кога ќе почнеш драстично да го намалиш бројот на утакмици по тикет а ќе го зголемиш влогот...Пример...од кога почна сезонава, од август си играм јас класик ко тебе вака. 5-6 утакмици на тикет, 20-30 коеф, за 30-50 ден..па ај додај ја оваа 2+ демек сигурна била, па ај оваа...и се собрале 7-8. Ништо, по тиква, гарант една те паѓа, 99,9999999%. Па пробај на голој, ГГ, ГГ3+, 2+ второ...не бре брате не сака и не сака...некни ги начекав Реал, МЗТ, Сити 1Х и Адемар...3 коеф...и првпат во животот прежалив 500 ден. и ги фрлив...си фатив 1510...1000 чисти...а за 2 месеци по малку по малку...дадов на 20-ина ливчиња во просек по 50 ден. а не фатив ништо и кинев живци. Само мал број на утакмици и голем влог му е мајката. Е вчера па, ги играм Интер Х2, Молде 2+, Базел 2+, Бриж 1Х и Хановер 2+ и од пусти страв за да го намалам влогот, ја додадов Динамо Минск 1 1.65 и изиграја нерешено..а да си ги играв само фудбалите..2.6 идеше коеф. пак за 500...1300 ќе фатев.
Прво и најосновно стратегија треба да си направите и да видите со колкав број на средства располагате и колку мојте да вложите да речиме месечно.Најважно не мешајте ги парите од кладилница со другите пари шо ги имате зато шо не ке знајте колку сте ќар/загуба.Кога ќе почнеш драстично да го намалиш бројот на утакмици по тикет а ќе го зголемиш влогот...Пример...од кога почна сезонава, од август си играм јас класик ко тебе вака. 5-6 утакмици на тикет, 20-30 коеф, за 30-50 ден..па ај додај ја оваа 2+ демек сигурна била, па ај оваа...и се собрале 7-8. Ништо, по тиква, гарант една те паѓа, 99,9999999%. Па пробај на голој, ГГ, ГГ3+, 2+ второ...не бре брате не сака и не сака...некни ги начекав Реал, МЗТ, Сити 1Х и Адемар...3 коеф...и првпат во животот прежалив 500 ден. и ги фрлив...си фатив 1510...1000 чисти...а за 2 месеци по малку по малку...дадов на 20-ина ливчиња во просек по 50 ден. а не фатив ништо и кинев живци. Само мал број на утакмици и голем влог му е мајката. Е вчера па, ги играм Интер Х2, Молде 2+, Базел 2+, Бриж 1Х и Хановер 2+ и од пусти страв за да го намалам влогот, ја додадов Динамо Минск 1 1.65 и изиграја нерешено..а да си ги играв само фудбалите..2.6 идеше коеф. пак за 500...1300 ќе фатев.
Па дома местат не сфати до сеа? Витезе не е Ајакс или Псв па да реди по 6-7 победи во серија, мора и тие некако пари да си обезбедат за следните сезони, затоа и местат дома кога играат.Минатиот пат само тие ме паднаа на голем влог кога извадија дома со хералкез 1-1..сега пак играат дома со екипа од сличен квалитет и пак ќе ги играм и се ќе му ебам..неможи вечно нерешени на домашен терен да вадат..тие на гости лесно победваат мора еднаш и дома да се испукаат
Па дома местат не сфати до сеа? Витезе не е Ајакс или Псв па да реди по 6-7 победи во серија, мора и тие некако пари да си обезбедат за следните сезони, затоа и местат дома кога играат.
во досегашната кладилничарска кариера научив и ако сакам да фатам практикувам едно златно правило - не форсирај тимови кои немаат амбиции,како што е примеров на ЏониВитесе?ама вас изгледа не ио доаѓа памет со овја глупиве екипе,кај се играат овја бе на висок влог.
Јас те разбирам што сакаш да кажеш и не велам дека нема да победат ова коло, него само ти дадов пример дека тие тимови како Витесе, Зулте Варегем и остала багра повеќето натпревари на домашен терен знаат да ги наместат, односно да загубат од некои апла боси тимови. А баш бидејќи игра со Херенвен мој совет ти е да ги избегнеш, останатото твое си е. Ако ја изиграш навивам да тепаат, да фатиш пари, јас секако нема да ја пишам.местењето е релативна работа..ретко кој тим можиш да заприметиш дека мести..јас ја гледав со хералкес се претурија од шанси не влегваше топката и то е то..не ми се веува дека таа беше местена бидејќи ја гледав..ех сега со херенвен не ми се верува пак да не победат..разбирам дека не се Ајакс и ПСВ но се доволно добра екипа да ги победат дома Херенвен