Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ее арно ми ,е убоо си реков јуве ќе киксне,и пак ја играм:tapp:,ама ако ми е,за памет.

Не си играјте бајрам со умо..денеска ќе испопаѓаме сите ко круши...од кај толку сигурни за Јуве, Барса или Спартак? Прво ко небаре од вчера го знајте Шахтјор која екипа е...Бенфика ич не се слаби за Барса...башка Барса досега се тепа на гости...до кога??? Спартак-Селтик...прва утакмица од 18Ч30...најглупото нешто е првата да те заеби...Селтик да слаби се на гости од секогаш ама за еден Х можи да се помачат...зато полека, подалеку...

Јас да имав поќе пара ќе ги играв само англиските, сите 4 да тепаат (y)

PL rules...2 down, 2 to go...

Денес ни ги зедоа нас парите утре ние нив .. Реал 2 , ПСЖ x2 , Рубин 1 , Интер 2 ... две за утре две за четврток до 20:00 да можат да ни ги исплатат парите :) 5.6 коеф со реал во супер тип во спортлајф :)
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 22:55 ---
Ај ако некој фатил тикет денеска со мечеви ЛШ нека постира тука и да го прогласиме мастер на спортска :D
Ќе го постирав да влезеше барса гг прво ...
Барса гг прво , Јуве гг прво , Волвс гг3+ , Баерн гг3+ , Челзи 2-2&3+ .со 20 4800

Денес типовите за никаде :facepalm:
За утре:
Реал-2
Арсенал-1
Динамо Киев-1
Шалке-1
Ѕвезда-2

Леле Звезда ќе ја забораев, доста сигурна 2јка, ако тепа избива на прво место на табела така да не пропуштам да ја пишам таа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom