Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не остадов ниту денар денеска, каков ден за мене, wow :D Иначе би ме паднал само Јувентус за 2740 да можев да уплатам (3+ ја имав пишано).

Утре ќе пишиме, утре ќе ги збогатиме кладилнициве, не се грижете, но дајте некое зицерче со цел да ги скиниме.

Јас утре би играл вака :

Porto - PSG 2 @3,00
Anderlecht - Malaga 2 @2,40
City - Dortmund 1 @ 1,90
Zenit - Milan 2 @3,20

43,8 квота.
Kец е ова

Spartak M-Celtic
Спартак играат пред своја публика и на свој терен.Селтик го пратам одамна и гледам дека прима по миниум еден гол во Шкотската лига.
На Спартак им фалат 4 играчи
Romulo (Игра во првите 11 и е играч од средниот ред тој го даде голот против Барселона)
Jose Manuel Jurado(Играч од средниот ред и не е прво тимец влегувал од клупа НЕ ТОЛКУ БИТЕН!)

Soslan Gotagov ( Дефанзивен и мислам дека доста време е повреден и нема играно ни една утакмица)
Селтик немаат повредени
ТИП: T1 2+ (1.65) / ГГ (1.90)

CFR Cluj-Man.Utd
По мене досадна утакмица за гледање. Ќе се префрлам одма на повредените играчи.
На Cluj им фалат 4 играчи
Ciprian loan Deac (MF)
Adam Vass (MF)
Bakary Sare (MF)
Ronny Carlos da Silva (FW)
На Манчестер им фалат 4 играчи

Nemanja Vidic
Chris Smalling
Ashley Young
Phil Jones
ТИП: 2&2-3 (3.35) / T2 2+ (1.85)
Benfica-Barcelona
Ова два тима се со брзи играчи што можат да постигнат гол кога ќе им се укаже шанса затоа ќе биде многу добра утакмица за гледање. На двата тима им фалат клучни играчи во составот сега ќе ги пишам
На Benfica им фалат 2 играчи
Luisao suspend
Oscar Cardozo
На Barcelona им фалат 2 играчи
G.Pique
C.Puyol
Да напоменам Барселона кога нема двајца централни дефанзивци како Пујол и Пике знаете примаат гол
ТИП: GG (1.65) / T2 2+ (1.55)

Доста се 3 утакмици ме мрзи веќе

3/3 а јас ќе се летам убаво пак на Баерн ццц

ги имав Челзи Т2 3+ уште од школо го пишав за 100 и да додадам некоја утакмица и ми текна Челзи и Баерн Т2 2+ двете за 1000 ден 1.96 квота и КРАЈ знаете натака :facepalm::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ќе има утре во ВилХил АБА лига? Да го играме МЗТ?

Арсенал - Олимпијакос 1
Ајакс - Реал 2
Сити - Дортмунд т1 2+
1000=3500
ако не дае паузирам до четврток:icon_mrgr:

Осеќав дека ќе е овоа коло зезнато па се решив на голови

Селитк 1+пп & 1+вп
Баер 1+пп & 2+ вп
Барса 2-4 гола
Манчестер 2-4 гола
Галатасарај 1+пп & 1+вп
Челзи 2-4 гола
Валенсија 2-4 гола

и за крај Јуве 1+пп & 1+вп :mad::mad::mad:

Златен ден избегнав ама кога неќе неќе :(
и да сум он топик за утре ама на мала уплата

Зенит 1х
Сити 1
Порто 1
Киев 1
Ајакс 1х

и на нешто `по солено` Сити 1 и Киев 1

пс. Да прашам има некој што се клади во спотлајв со картичка и дали има некакви награди доколку си во првите 3 ( по поени ) во кладилница?
прашав но ми рекоа демек ќе има нешто ваучер ова она ама денес пак прашав и рекоа дека изгледа нема никаква награда....

Јас ќе ги играм, Сити т1 2+, Арсенал 1, Динамо К. 1 и се мислам Реал или Шалке, но изгледа Реал ќе го уплатам, ќе видам утре.

5.5 квота од прилика, со повеќе пари. Или ќе фатам или паузираме 1месец. То е то. :)

ЛЕлелеле денес кладилниците убаво не исушија..јас од 4 што ги изиграв 3 ме зафркнаа:pos:..секоја чест Галатасареј туските гнаси од брага губат дома а јас 1X:pos:...

Утре како ќе се залетаат сите во Реал Мадрид двојка..сигурно нешто ќе киксни нема шанси се да влези..според мене Сити ќе биди -1..тие шансата му е на овај натпревар и мора да се вадат ако сакаат да одат понатаму..и секако Малага се игра двојкка или дупла шанса

ке загуби Малага, не се форсирајте!
За утре мислам дека Реал 2ка и Шити ГГ.

ке загуби Малага, не се форсирајте!
За утре мислам дека Реал 2ка и Шити ГГ.

Малага за Андерлехт го измисли фудбалот..не гледам како белгијците ќе му изиграат фудбал на силно мотивираните Малага каде ЛШ му е единствен спас на оваа екипа да направи некоја пара..плус Андерлехт немаат победа 9 години мислам на домашен терен во групната фаза во ЛШ..така некаде прочитав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom