Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игор Ј.
Кај ги трефна Долгополов и Хасе на изненадување и двајцата беа згазени од своите противници.Нема везе не ти се смеам и ја мислев дека Троицки мувларот ќе го изеде ама тепаше, за Долго не мислев дека ќе киксне.
Јас составив еден тениски тикет и ги изиграв скоро сите фаворити, само Јанко-Симон 1 1.60 и Јанкович со хендикеп ја имам и таа е 1.60, тие ми се ризични, другите све се помали коефициенти и знам дека најмалце две ќе заебат ама пишав колку да се прати нешто.![]()
Утре кој ќе заебе работа? Барса?Баерн? Или сите фаворити ќе победат.
Барса,Јунајтед,Јуве,Челзи,Баерн прават 7коеф![]()
Според мене ова коло ќе биде коло на фаворитите ..Утре кој ќе заебе работа? Барса?Баерн? Или сите фаворити ќе победат.
Мислим јуве, не знам имам некој гаден осечај,сеа сите ќе ја играат демек у форма знаеш,а таквите са нај опасни.Ама ја пак ќе си ја играмУтре кој ќе заебе работа? Барса?Баерн? Или сите фаворити ќе победат.
Нема врска и 1-0 да е?Без примен гол.
Ја па исто имам гаден осечај за Барса.Мислим јуве, не знам имам некој гаден осечај,сеа сите ќе ја играат демек у форма знаеш,а таквите са нај опасни.Ама ја пак ќе си ја играм.
Астра т22+ (2.30)
Норкопинг т12+ (1.55)
Епа ќе видимо кој има подобро претчуствоЈа па исто имам гаден осечај за Барса.
Да се надеваме дека и двајцата ќе згрешимеЕпа ќе видимо кој има подобро претчуство.