Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Кој игра лајв, нека стави нешто денес на овие.
mDOMx.png

2.5 треба да е најмалце за 1.
00:30 почнува.

Кој игра лајв, нека стави нешто денес на овие.
mDOMx.png

2.5 треба да е најмалце за 1.
00:30 почнува.
Tи препорачувам да не гледаш на резултати мегусебни дуели , ги грешат или пишат и утакмици од куп и пријателски најдобро е на бетексплорер и најпрегледно:)
Колумбија ретко може да се види 2ка многу од утакмиците завршуваат 1 или Х
И јас ја имам од 3 сатот уплатено останува да чекаме па да видиме мислам ке ја редат 1:)
Ваму ептен има црвени картони воКолумбисково првенство ако имате во понуда за играње ич не му ја мислете минимум по 3 црвени пагаат во едно коло

Сум ја фатил Интер 2-1 точен резултат. :pos:

Јас ја имав 1 & 2-3 на едно тикетче, 4,00 квота, милина, ама џабе на друго кога ќе паднеш.

За утре тениси, колку да сакаш, а заедно со тоа колку да сакаш намештаљки :)

Еве ви можни изненадувања за утре, тие што имате на интернет сметки, пробајте на ситно околу 100 квота (5 мечеви).

Dolgopolov - Garcia Lopez - 2 @ 2,90

Долгополов не е во некоја посебна форма, се игра во сала, одлична подлога за Шпанецот кој преферира да игра на ваква подлога, го тепаше и Надал пред 2 години во Бангкок. Надал беше тогаш во животна форма, но сепак загуби од Гарсија Лопез, значи супер квота, 2,90, може да се проба изненадување и победа против нестабилниот Долгополов кој изгуби од Фаља минатиот турнир.

F.Lopez - Harrison 1 @ 1,65

Сервис-волеј играта е специјалитет на Фелисијано Лопез, токму поради тоа тој е голем фаворит во овој меч. Рајан Херисон е сепак млад и неискусен играч, Шпанецот мора да ги бара шансите на овие турнири во сала бидејќи тука тој може да покаже нешто повеќе, а овие се исклучително платени турнири, зборувам за Пекинг, исто така носи и добар број на АТП поени. Доста голема квота на Феки, не очекував до толку, ваљда нема некоја повреда или хендикеп што е волку голема квотата, играјте тука 1, без размислување.

Tsonga - Istomin 2 @ 5,30

Можеби и преоптимистички, но Тсонга е Тсонга, знае да губи мечеви на оваа подлога. Не е дека не му оди на подлогава, но Истомин едноставно сервира одлично, има добри шанси за два тајбрејка, а дека е невозможно да го совлада Тсонга... епа не баш, има шанси против Тсонга и убеден сум дека ќе може да го совлада, сепак АТП 500 турнир, тука ја бара шансата Денис Истомин со одличните сервиси и форхенд, а Тсонга " мање-више " и не го боли многу за овие турнири. :)

Verdasco - Querrey 2 @ 1,75

Нешто чудно се случува со Вердаско, не може никако да влезе во форма, не е онај истиот од 2009та година кога играше полуфинале на АО. Квери сервира одлично, тоа ќе биде огромна предност во овој меч, нестабилноста на Вердаско уште толку ја потврдува фаворизираната улога на Сем Квери.

Troicki - Haase 2@ 2,30

Двајцата се големи сервери, ама овај Троицки е исто нестабилен како што и Вердаско. Хасе сервира многу поопасно на моменти, знаеше да биде ноќна мора за Надал пред 2 години на Вимблдон, нешто слично како Росол годинава, но сепак во 5 сета тепаше Надал тогаш, знаеше да води и 2-0 во сетови против Мареј, Робин Хасе. Квотата е океј, 2,30 е солидно и може да се проба.

Квотите се од WWin.ba и таму планирам да го уплатам тикетов на 0,10 EUR за потенцијални 10 евра (околу 100 квота), значи не сум при повеќе пари, иначе би го уплатил и повеќе. Мечевите се на утро, па токму поради тоа и нема да може да се типуваат во нашите кладилници, затоа кој има акаунт на некоја онлајн обложувалница, слободно нека го проба тикетчево на 10-20 центи. ;)

wwin 100 kvota.jpg

За утре

ОМСК - Сибир Новосибирск -5,5 1,60 5/10
Трактор - Слован 4,5+ 1,62 8/10
Магнитогорск - ЦСКА Москва 1 1,95 4/10

Играјте Хокеј во Бетсити важат и продолженија

Тикет

Астана - Чабровск -5,5 1,55
Југра - Новокузњецк 4,5 + 1,67
Динамо М - Нефтекхимик 4,5+ 1,50
СКА - Казан 4,5+ 1,45

dajte nesto da iskombiniram:)
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 10:10 ---
dajte nesto da iskombiniram:)

Бешикташ - Сивас

Вчера имаше добри вести за Бешикташ. Кварезма со согласил да му биде скратена платата и ќе остане во клубот. Ова е добро за моралот на тимот бидејќи Кварезма им е најдобар играч. Колку за потсетување Бешикташ оваа сезона има огромни финансиски проблеми и мораше да се откаже од услугите на лански клучни играчи ( Ернст, Симао итн). Сепак во тимот останаа Алмеида, Кварезма и Фернандес кои се многу клучни за тимот. Денес Бешикташ ќе игра со целосен состав, нема повредени, Холошко и Алмеида во нападот , Фернандес зад нив, МекГрегор на голот. Кварезма не е најавен во првиот состав , но го има во резервниот. После овој меч Бешикташ го чека огромно дерби со Фенербахче.

Сивас е без само еден првотимец Каја ( среден ред ),другите сите им се на број. Не можам да најдам инфо дали шпанецот Педриел ќе игра ( напаѓач прв состав ), но според турските весници не е најавен со првиот состав. Освен овие двојца, сите други се на број.

Коеф за победа на Бешикташ е понуден @ 1.70, што според мене е кратко. Се сложувам дека Црните Орли треба да бидат фаворити, но само благи фаворити, реално коеф треба да е негде околу 1.90-2.10. Сивас не е наивна екипа, загубија само еден натпревар оваа сезона и примија само 4 гола.
На последните 3 натпревари Бешикташ го има овој скор против Сивас : победа од 3:1 лани , победа од 2:1 во 2010 и нерешено 2:2 сезоната пред тоа.
Ко шо реков коеф за победа на Бешикташ ми е краток,но коеф за Т1 2+ не е лош @ 1.75 и според мене е подобра опција од чиста победа на Бешикташ. Покажаа оваа сезона дека можат да дават голови ( 12 дадени на 5 натпревари ),но и покажаа дека имат слаба одбрана (7 примени ). Одам со Т1 2+.

Тип : Т1 2+ @ 1.75

Игор Ј.
Кај ги трефна Долгополов и Хасе на изненадување и двајцата беа згазени од своите противници. :pos: Нема везе не ти се смеам и ја мислев дека Троицки мувларот ќе го изеде ама тепаше, за Долго не мислев дека ќе киксне.
Јас составив еден тениски тикет и ги изиграв скоро сите фаворити, само Јанко-Симон 1 1.60 и Јанкович со хендикеп ја имам и таа е 1.60, тие ми се ризични, другите све се помали коефициенти и знам дека најмалце две ќе заебат ама пишав колку да се прати нешто. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom