Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Цел свет мисли дека Германија ќе им пушти Х на Данска, ама мене некако не ми се верува.
Сигурно нема да ризикуваат да примат гол во 90+ минута, што ќе значи испаѓање.
Без многу калкулации хендикеп на Германија. 2,75 секако изгледа како поклон.

Да да најпаметно е на голови да се игра. Ова е “3+“ група така да може така да се игра. А и друго да ви кажам. Не е лошо на ситно да се изигра Холандија за шампион. Сега за нив е 35 коеф. Ако се случи чудо да се пласираат, после се е можно :)

Да да најпаметно е на голови да се игра. Ова е “3+“ група така да може така да се игра. А и друго да ви кажам. Не е лошо на ситно да се изигра Холандија за шампион. Сега за нив е 35 коеф. Ако се случи чудо да се пласираат, после се е можно :)
Премногу оптимистички .. прво нека поминат од групава па после ке гледаме .. вака со овој расплет ова ке бидат џабе фрлени пари за холандија да е шампион .

Премногу оптимистички .. прво нека поминат од групава па после ке гледаме .. вака со овој расплет ова ке бидат џабе фрлени пари за холандија да е шампион .
па зато викам на ситно, за 50 ден. на пример, шо те кошта х 35 коеф. 2050 ден :D

Денес ги играм Германија 1 и Холандија да дае два гола па што биде нека биде. Вчера ме откорнаа Пољацине, ебате домаќините неможат Чешка да ја тепаат.

па зато викам на ситно, за 50 ден. на пример, шо те кошта х 35 коеф. 2050 ден :D
1750 е иначе добивка вака :D ама пак мислам холандија не тера далеку .. така да поарно купи 1 пиво или 1 сокче со овие 50 денари барем ке се освежиш на жештинава :)

Цел свет мисли дека Германија ќе им пушти Х на Данска, ама мене некако не ми се верува.
Сигурно нема да ризикуваат да примат гол во 90+ минута, што ќе значи испаѓање.
Без многу калкулации хендикеп на Германија. 2,75 секако изгледа како поклон.
Глеј по тоа што Германија во групата за квалификации за Европско Првенство има 30 бода од можни 30. Шваба не пушта на никого!! :)

данска-германија 2/2
растурање ќе има денеска, па ајде да им ги ссниме немциве на гејциве во 1/4 финале!!! :D

Португалија - Холандија 1
Сите е бркате холаднија како да мора да оди во 1/4 финале
а дали можи ? спрема играта од првите мечеви слабо...

Португалија - Холандија 1
Сите е бркате холаднија како да мора да оди во 1/4 финале
а дали можи ? спрема играта од првите мечеви слабо...
2 збора : Грција-Русија

Шпанија 2:2 конечен многу паднал коеф демек била местенка :eek: вреди за 100-че да се игра заедно со
Германија било кога Х
Холандија било кога Х
Италија НГ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom