Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ај обајснете ми зошто сега се игра Х кога било, кога ова најчесто се игра кога има шанси за продолженија..?

Ај обајснете ми зошто сега се игра Х кога било, кога ова најчесто се игра кога има шанси за продолженија..?
Било кога Х е или на полувреме да е нерешено или на крај ;)

У сабота паѓам само на Нигерија двојка , примат гол од пенал и 92 .. Вчера паѓам само на Бенин двојка , примат гол од пенал у 90 , па после на поправното паѓам само на Камерун двојка , примат гол у 93 , наместо да победат .. Јебем ти памукоберачите , само за на плантажи се ..

Ај да споделам неколку мислења за денеска :

Прво Кралевите од Лос Анѓелес мислам дека ќе ја освојат титулата , 3:2 водат , имаа 3:0 , мислам дека овај тим му е пишано да земе титула. Влегоа во плејофот последниот ден од регуларната сезона ко 8ми во Западната Конференција , го имаа најслабиот напад во регуларната сезона , се додека не почнаа плајоф мечевите коа овој тим се повампири. Прегази ги Ванкувер ( најдобрата екипа у регуларната сезона) со 4:1 , па ги преебаа Свети Луи со 4:0 ( најдобрата дефанзивна екипа у лигата ) , па у финалето на Конференцијата ги елиминираа Којотите од Феникс со 4:1, и минатиот мече беше прв пораз за ЛА во гости во овој плејоф. Гледате каква транформација имаа во плејофот ? Одам со ЛА @ 2.10.

Украина - Шведска , Шведска DNB ( winer на нашки ) @ 2.09
Според мене Швеѓаните имат подобар состав и овој коеф не можам да го пропуштам , плус и фактот дека пред 7 дена Украинците имаа 10 играчи затруени со храна ( колку се оправени не знам). Украина има понизок коеф само заради тоа шо е домаќин , ништо више. Мислам дека вредноста на коеф леже кај Швеѓаните.

Хјуит - Карло , одам со Австралијанецот @ 1.70. Ова најверојатно ќе му биде последна година во кариерата , и двојцата играт во лоша форма, мада Хјуит од почеток на сезоната ми се допадна како игра. Се игра на најбрзата подлога , а Карло не е човек шо е подвижен.

Раонич - Печнер , Раочин -3,5 @ 1.75. Според мене 2:0 у сетови , 6:3 6:3 у гејмови за Раонич. Дефинитивно подобра форма има типчето од Канада , додека швабата е катастрофа оваа сезона. Плус Раонич има јак сервис.

Јовановски @ 2.35 и Душевина @ 2.20 ги играм заради коеф , треба они да бидат фаворитки , а не противничките.

Па GL !!

Било кога Х е или на полувреме да е нерешено или на крај ;)
1-0 на полувреме, 2-2 на крај.
Дали се рачуна 2ка било кога во овој случај?
Дали се рачуна фактички полувремето како цел меч...или сепак и првото му значи? Односно финалниот резултат само?

Raonic - Petchner (+3.5) 1hen @1.75 Поклон
Benesova - Moore (+4.5) 1hen @1.70
J.Baker - Golding (+2.5) 1hen @1.85

Дали се рачуна фактички полувремето како цел меч...или сепак и првото му значи? Односно финалниот резултат само?
Абе исто ти е како конечен тип, имаш: 1 Х 2. Само за разлика од конечен тип, што се смета за цел натпревар (90 мин.) играта “Било кога“ ти е олеснителна околност да ја фатиш или на полувреме или на крај. Ама затоа коеф. се помали.

Денес одам на Франција 1 и 3+ и Шведска 2-2

Франција - 1 затоа што доста ја освежија репрезентацијата со добри фудбалери кои не се сомневам се желни за медал....да го имаа Маестро Прандели не се сомневам дека ќе одеа далеку,кај оваа репрезентација силно ќе се одрази имањето/немањето стратегија,извлекувањето доброто од овој солиден тим

Шведска - 2 прво коефициентот ми е маестрален и вреди да се ризикува,Шведска и Данска имаат сличен (скоро ист) стил на игра,видовме некни како помина Холандија........украинските клубови добро се држат во европа,но главните играчи им доаѓаат од странски земји - претежно од Бразил,мислам дека како и Полска нема ни најмалку да го оправдаат учеството на вакво натпреварување (домаќинлакот им беше зелен картон како што знаеме)

Нема да е 2ка билокога добитна така треба да биде или 0-1 на полувреме или конечна 2ка ..

Слаба понуда денес, но нема да дојде лошо да се дуплираме, чисто ради реда:
Висок влог
Франција-Англија 1X @1.39
Украина-Шведска X2 @1.53
Мал влог
Франција-Англија 1&2-3 @4.70
Украина-Шведска 2&2-3 @5.50
Среќно.

Шпанија - Ирска 1-1@1.80, 1;3+ @1.90 или 1-1;3+ @ 2.70 1;4+@3.20 оти со утрешниот билтен ќе бидат помали коеф, за 1 веќе е 1.30 и не вреди да се игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom