Псж ,Феенорд, Псв, Јуве @3.10 Висок Влог 
Кубан-Анжи 2@2.45(спорт лајф) Сингл. (голем пад на коеф онлајн за 2ка)

Кубан-Анжи 2@2.45(спорт лајф) Сингл. (голем пад на коеф онлајн за 2ка)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е последно сигурно, има и викендов, а мислам дека се на се има уште 3 кола.Во русија да не е последно коло денес?
1.128.1ako fatis 7 ako fatis 6 106,46jas uplativ denes 6/7 (so uslov) i mi pisi
Maks.dobivka: 106.46 - 1.128.1 MKD ........ i so znaci ova kolku pari ke zemam ako gii fatam site 7 a kolku ako fatam 6 ??????![]()
И колку да ве советувам Лион е скоро невозможно да стигне до ЛШ, а ЛЕ си обезбеди со победата во купот некни, така да не е така чист 1 за денеска.
jas uplativ denes 6/7 (so uslov) i mi pisi
Maks.dobivka: 106.46 - 1.128.1 MKD ........ i so znaci ova kolku pari ke zemam ako gii fatam site 7 a kolku ako fatam 6 ??????![]()
Tuzla in Gradacac come without a coach Darko Macan, and still do not know who will lead them from the bench Од инает 1 ке ја изиграм![]()
Грција Суперлига плејоф
Панатинаикос - Атромитос
Почнува разигрувањето за европските купови , Пана има предност од 4 бода пред другите екипи кои почнуваат со 0 бодови на своето конто.
Атромитос во средата играше финале на купот против Олимпијакос и загубија во 119 минута од продолжетоците , откако во регуларниот ток беше 1:1. Со тоа што играа финале во купот , се пласираа во Европа лигата. Што значи мотивот во овој плејоф според мене им е мал , бидејќи не верувам дека можат да изборат 1во место за ЛШ , а секако се во Европа лигата. Денес ќе бидат без двојца првотимци од средниот ред : Татос ( 26 нат , 2 гола ) и Карагунис ( 21 нат , 1 гол ). Екипата највеќе зависи од напаѓачот Митроглу кој има дадено 16 гола од вкупните 32 на тимот. Млада интересна и симпатична екипа.
Пана се бори за играње во квалификациите за ЛШ , само првото место игра , иамт 4 бода предност , поодморени се од Атромитос ( кај кој очекувам да има и разочарување бидејќи премногу дадоа на мечот со Оли ) и играт на домашен терен иако и двете екипи се од Атина.
Од поважните кај Пана ќе фалат Лето и Рудолф , али се вратија од повреда Симао , Катцунарис и Клејтон , плус тоа Пана на последните 5 утакмици има 5 победи без примен гол.
Традицијата вели дека на последните 4 меѓусебни средби на теренот на Пана , домашните имат 3 победи и 1 нерешена : 1:0 , 1:1 , 3:1 , 2.0.
Очекувам победа на Пана , 1:0 или 2:0 , али сепак бидејќи коеф за победа на Пана е мал за сингл , ќе одам со победа со хендикеп.
Тип : Панатинаикос -1,5 @ 2.40 влог : 2/10