Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Псж ,Феенорд, Псв, Јуве @3.10 Висок Влог ;)
Кубан-Анжи 2@2.45(спорт лајф) Сингл. (голем пад на коеф онлајн за 2ка)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Jevnaker - Asker 4+ 5+ ako ja најдете некаде јас само онлајн ја изиграв

Член од
22 февруари 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
jas uplativ denes 6/7 (so uslov) i mi pisi
Maks.dobivka: 106.46 - 1.128.1 MKD ........ i so znaci ova kolku pari ke zemam ako gii fatam site 7 a kolku ako fatam 6 ??????:confused:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Во русија да не е последно коло денес?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
И колку да ве советувам Лион е скоро невозможно да стигне до ЛШ, а ЛЕ си обезбеди со победата во купот некни, така да не е така чист 1 за денеска.
Лион има 2 дома сега оваа па со Брест, а Лил има незгодно гостување кај Ница, ако кикснат, Лион на 3 кола до крај може да ги стигне 3-4 бода разлика...сега, ова е бајрам на умот ама зашто би се откажувале уште сега...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Болтон 1
Челзи гг3+

Член од
23 мај 2010
Мислења
20
Поени од реакции
11
--- надополнето: 2 мај 2012 во 18:56 ---
jas uplativ denes 6/7 (so uslov) i mi pisi
Maks.dobivka: 106.46 - 1.128.1 MKD ........ i so znaci ova kolku pari ke zemam ako gii fatam site 7 a kolku ako fatam 6 ??????:confused:
Битно ти е да фатиш 6 , па било кои 6 утакмици ги фатиш ,ги множиш нивните коефициенти со уплатата, ако фатиш 7 ги множиш сите со уплатата.

Нешто нејасно ? :D
Ако го фатиш листето, покажи ми го , ќе ти кажем колку паре ќе земеш, ако сакаш да знаеш. :D

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Грција Суперлига плејоф

Панатинаикос - Атромитос

Почнува разигрувањето за европските купови , Пана има предност од 4 бода пред другите екипи кои почнуваат со 0 бодови на своето конто.
Атромитос во средата играше финале на купот против Олимпијакос и загубија во 119 минута од продолжетоците , откако во регуларниот ток беше 1:1. Со тоа што играа финале во купот , се пласираа во Европа лигата. Што значи мотивот во овој плејоф според мене им е мал , бидејќи не верувам дека можат да изборат 1во место за ЛШ , а секако се во Европа лигата. Денес ќе бидат без двојца првотимци од средниот ред : Татос ( 26 нат , 2 гола ) и Карагунис ( 21 нат , 1 гол ). Екипата највеќе зависи од напаѓачот Митроглу кој има дадено 16 гола од вкупните 32 на тимот. Млада интересна и симпатична екипа.
Пана се бори за играње во квалификациите за ЛШ , само првото место игра , иамт 4 бода предност , поодморени се од Атромитос ( кај кој очекувам да има и разочарување бидејќи премногу дадоа на мечот со Оли ) и играт на домашен терен иако и двете екипи се од Атина.
Од поважните кај Пана ќе фалат Лето и Рудолф , али се вратија од повреда Симао , Катцунарис и Клејтон , плус тоа Пана на последните 5 утакмици има 5 победи без примен гол.
Традицијата вели дека на последните 4 меѓусебни средби на теренот на Пана , домашните имат 3 победи и 1 нерешена : 1:0 , 1:1 , 3:1 , 2.0.
Очекувам победа на Пана , 1:0 или 2:0 , али сепак бидејќи коеф за победа на Пана е мал за сингл , ќе одам со победа со хендикеп.

Тип : Панатинаикос -1,5 @ 2.40 влог : 2/10
FT 1:1 .. лошо (n)
Лошо тргна дено и со Тсонга , да му ебам памукоберачо загуби од 34-годишниот Хас ..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Боже денес колку може да го јадат кладилнициве.
Челзи, Милан, Јувентус, ПСЖ, Ајакс, сите мора да победат. Ама нормално, една ќе заебе. Типувам на ПСЖ.

Kajgana Shop

На врв Bottom