Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
вака сега. уплатив вчера во betcity ама не ги знам типовите пошто по глупо ливче никој не куца... Еве ке ви ги пратам и да ми кажете дали сум фатил или не :)

Tottenhem - Chelsea тот.пов(1.5) 1.33
Athletic B. - Mallorca тот. пов. (1.5) 1.25
Auxerre - PSG тот.пов.(2.5) 2.01
Lyon - Turbine potsdam W 1

вака сега. уплатив вчера во betcity ама не ги знам типовите пошто по глупо ливче никој не куца... Еве ке ви ги пратам и да ми кажете дали сум фатил или не :)

Tottenhem - Chelsea тот.пов(1.5) 1.33
Athletic B. - Mallorca тот. пов. (1.5) 1.25
Auxerre - PSG тот.пов.(2.5) 2.01
Lyon - Turbine potsdam W 1
Паѓаш на Билбао и на ПСЖ.....оваа последнава врска неам која е.

Ostrava-Liberec 2 @1.90 (Sportlajf) , после киксот на Спарта Прага еве шанса за Либерец да си го врати првото место на само 5 кола до крајот. На нет веќе е во голем пад коефициентот.

Дрезден - Дизелдорф тип 2

На Дрезден не му се потребни бодови за ништо, опстанокот му е сигурен, а шанса за повисока лига немаат.

За разлика од нив, Дизелдорф се борат за влез во прва лига и мора да ја победат оваа, бидејќи според мене наредните противници му се потешки...
  1. Со Унион Берлин (фактот што се подобри во однос на Дрезден во цела сезона т.е имаат 8 бодови плус со 1 коло повеќе - иако немора да значи тоа ништо )
  2. Со Гројтер ( први се на табелата и играњето наредна сезона во 1 лига им обезбедено - но друго е според мене да одиш како прв, па воопшто овој дуел нема да биде лесен за Дизелдорф)
  3. Последно коло со Дуизбург ( сеуште не му е обезбеден опстанокот, му фалат уште 3 бода, за да бидат сигурни. Наредните 2 кола Дуизбург играат со Braunschweig и со Оје на којшто исто така не му е обезбеден опстанокот...​

ае малце научна фантастика (y)

Арсенал 2+ прво
Гетафе ГГ второ
Рен х-1
Нант ГГ & 3+
Дрезден ГГ второ
Сент Гален ГГ второ

со 20 МКД над 20 000 МКД :pipi:

Ostrava-Liberec 2 @1.90 (Sportlajf) , после киксот на Спарта Прага еве шанса за Либерец да си го врати првото место на само 5 кола до крајот. На нет веќе е во голем пад коефициентот.
Ја ти идам контра тука.
Изненадување според мене.
Острава - Либерец 1

Ја ти идам контра тука.
Изненадување според мене.
Острава - Либерец 1
Па по логика не би требало да е 2ка . либерец се бори за врвот а острава за да не испадне :D

ае малце научна фантастика (y)

Арсенал 2+ прво
Гетафе ГГ второ
Рен х-1
Нант ГГ & 3+
Дрезден ГГ второ
Сент Гален ГГ второ

со 20 МКД над 20 000 МКД :pipi:
колку си сигурен живти се?
јас за денес барам нешто сигурно 2 месеца немам фатено у минус влегов... ако некој има сигурно нека прати...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom