Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Не ли им е срам на овие ПСЖ да местат така бе ? Дали не им е срам ....се да им ебам најмило ....говна француски - малце им е еден терорист ....крвта да им ја изнаебам

У 7 навечер нервозен, испизден тргнав накај бетсити со другар, ( претходниот ден пишуваше дека ќе работат до 9 у недела :eek: ) ... 2000 во џеб, да ставам сингл на ПСЖ да се вадам колку толку .... И налетувам на затворена врата, а после киксот на Монпеље, кој ме кошташе убави пари, јас бев "сигурен" во победа на ПСЖ.... така да се сметам 2000 добитен од случајов :P ... Инаку на Вил Хил денес им беше најисплатлив ден у историјата на работење....Незнам за др градови ама у Струмица само они работеа.Обезбедија плата на вработените за следните 5-600 години... Спорт лајф нека спијат...

У 7 навечер нервозен, испизден тргнав накај бетсити со другар, ( претходниот ден пишуваше дека ќе работат до 9 у недела :eek: ) ... 2000 во џеб, да ставам сингл на ПСЖ да се вадам колку толку .... И налетувам на затворена врата, а после киксот на Монпеље, кој ме кошташе убави пари, јас бев "сигурен" во победа на ПСЖ.... така да се сметам 2000 добитен од случајов :P ... Инаку на Вил Хил денес им беше најисплатлив ден у историјата на работење....Незнам за др градови ама у Струмица само они работеа.Обезбедија плата на вработените за следните 5-600 години... Спорт лајф нека спијат...
Они до 3 работеа, а Моцарт цел ден :)

Они до 3 работеа, а Моцарт цел ден :)
Среќа што ич не ми текна на Моцарт... само тие шо се на центар ги зедов у предвид...значи и Моцарт се омрсил денес покрај Вил Хил .. машалаа

и копачка работеше до 20 : 00 ги пуштив бразилците паулиста гг 1 пол. 4 од 8 (минус сантос и палмеирас) колку да се игра нешто на 200 денари. а иначе тргнав со намера да уплатам 1000 на псж али се пишманив дека ја спуштија на 1.9 па не ми праеше мерак многу за сингл.

Да ве прашам.Лејкерс ја уплатив кец сингл и ја сврзав со уште една ама тепаа тек после продолжение.Некој ми кажа дека во Моцарт ја признавале и таквата победа.Не ми се верува мене ама ако не прашам нема да знам нели?

Да ве прашам.Лејкерс ја уплатив кец сингл и ја сврзав со уште една ама тепаа тек после продолжение.Некој ми кажа дека во Моцарт ја признавале и таквата победа.Не ми се верува мене ама ако не прашам нема да знам нели?
не ти е фатена

На шо дроги си ? каков црн 11 Октомври бе .. камења невидени .. насилници бре со тој тикварот од охрид шо си ојде Ѓорески ... ако ја тепаат на шкендија јас глава ке ја пресечам .
Види вака јас на лесни дроги сум и си ја фатив на 1 лифче 1x, а на друго ме турна само таја 1 во 90та го примија
--- надополнето: 16 април 2012 во 01:02 ---
:mad:

еее бе да сибам малерот, еднаш нема да ги изиграм сингапурскиве и ко в тиква си влегоја вртелешки двете:tapp:

еее бе да сибам малерот, еднаш нема да ги изиграм сингапурскиве и ко в тиква си влегоја вртелешки двете:tapp:

И сингапурските и во саботата двете од Велс:mad:.

Таврија - Черноморец 1

Денес кладилниците ни се насмееа..сите ја играа пСЖ-2 вклучувајќи ме и мене и ми го кажа филмот французите..и тоа со испаднатите играа како не му е срам што ја наместија 1-1..оксер немаат никакви шанси за опстанок тие 1-1 со ПСЖ вадат кој се бори за титула..абе ајде

ах како не разбрав дека работи моцарт!!! :mad: само ај, то е то...
за денес нешто наголемо се најавува карпати 1, ама незнам шо коеф ќе дадат...
а исто и полоноа не е лоша за 1. една од двете ќе ја пробам сингл за 50 евра.
позз

Псж,Виљареал,Малага ги ставив двојна шанса предосетив дека тие мајмуни ќе посерат Х имаа голем коеф, и заедно ми беа со Манчестер Јун 1, Клуб Б 1х, Ајакс 3+, Менхенгладбах 1х, Билабо1х, Атл Мадрид х2, Копенхаген 2, Лил 1, Монтепље 3+ и сега уште ги чекам Арсенал 1 за добивка околу 1000 ден колку толку да не бидам во минус од вчера поради Баерн и Левекузен. :гомце:

Арсенал 1-1
Гетафе 3+
Ренес-Најс 0-2
Нантс - Римс X2
Луџано - Ст. Гален 2-4
Карсијака 0-2
Шахтјор 2 и 3+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom