Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Добар ден беше ова за спортска отприлика

Белгија - Хрватска X-X
Шкотска - Македонија X2
Турција - Естонија 1
Австрија - Германија 2
Полска - Молдавија 1
Унгарија - Холандија X-2

14.000 за малце.. паѓам само на Холандија 1-2 беше прво полувреме. Ајде утре ќе биде :свиркам:

Ај не напињај :D
Па сите фаворити освен Англија победија.Тука некаде како кикс може да се смета и нерешениот на Северна Ирска со Луксембруг (или Лихтенштајн who cares) и Белгија 1-1 со Хрватска.
Од 20+ натпревари само 3 да не испаднат како што се очекува е супер.
Е сега проблемот е ако некој играл на голови или ја имал среќата некоја од овие на ливче да му се падне :D

Не бе,, поголем баксуз од мене нема.. Во саботата само Итлаија.. денеска.. Англија.. до сеа да собирам ливчиња што ме заебувала само една мислам дека милионер ќе станев!

Ќути во игра останав на едно ливче ..
Германија 2
Босна 1-1&3+
Холандија 2
Уругвај 1
Аргентина 2
Гоаиас 1

Па сите фаворити освен Англија победија.Тука некаде како кикс може да се смета и нерешениот на Северна Ирска со Луксембруг (или Лихтенштајн who cares) и Белгија 1-1 со Хрватска.
Од 20+ натпревари само 3 да не испаднат како што се очекува е супер.
Е сега проблемот е ако некој играл на голови или ја имал среќата некоја од овие на ливче да му се падне :D

A бе ако глеаш така, испаѓа у петок било уште боље, само 2 не испаднаа, ама едната од тие 2, жабариве, на колкумина ни го начукаа...Они на едно а другата, Норвешка, на друго ме зезнаа...така да, остај статистики :coffee::D

не е мој тикетов.. од другарче е.. пред неколку минути го објави на фб :)
p.s кој "падна" на Македонија :)

202162_3669558212729_197368940_o.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom