Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
14ie8p5.jpg

За вечер има нешто?

да му ебам се на онај павличенко од пола метро промаши
Тоа е брат, заебани се.
А иначе може да ја гледам на интернет ? И јас ја чекам.
Ако имаш Линк те молам прати ми.

Тоа е брат, заебани се.
А иначе може да ја гледам на интернет ? И јас ја чекам.
Ако имаш Линк те молам прати ми.
на спортклуб ја гледам јас
иначе овде побарај стрим

ај баш да видиме:) јас сум 99% сигурен дека ќе е 1. иако ги мразам фенер. комплицирани односи имаат со трабзон, долга приказна е, ако пратиш турски фудбал би требало да знаеш. а и со формата фенер се подобри;)

ај баш да видиме:) јас сум 99% сигурен дека ќе е 1. иако ги мразам фенер. комплицирани односи имаат со трабзон, долга приказна е, ако пратиш турски фудбал би требало да знаеш. а и со формата фенер се подобри;)

Незнам ја традиција каква имаат, важно јас од кладилничарски аспект ја гледам дека најверојатно ќе ја наместат X да биде оти гледам на големо се игра 1 за Фенербахче ко да ќе биде лесна.. и да Фенербахче може има нешто појак тим али и Трабзон не се за потценување ;)

Ах Челзи, Челзи мамицата ваша...ете и денешните утакмции си влегоа остана само тој Челзи со глупиот примен гол да не ми дај 1000-че. Абе ајде.....

иначе...Серкл Бриж-Гент ГГ3+

Посебно од овоа лето коа Трабзон го доби местото на Фенер у ЛШ

Otelul 1 @ 1.50
Almeria 1 @ 1.60
Sporting 2 @ 1.70
----------------------------------
Lazio 1 @ 2.20
Santander 1&3+ @ 4.20
Valencia 1&3+ @ 2.65
PSG 3+ @ 2.10
Gent 2 @ 2.15
Napoli 2+pp @ 2.85

4/6