Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
не бе пишуваше серверот е недостапен и пробав 3 оати, и си викам ај батали, после се враќам гледам 3 пати испратено

За утре, Тотенхем-Арсенал 2и3+ или 2и4+ вреди да се проба.

По киксот на Порто , Бенфика би требало да е банкер на денот утре на гости со Беира Мар (@1.25), со победа одат на +2 на 9 кола до крајот. Има некој идеја со која утакмица, исто така "сигурна" да се сврзи?

По киксот на Порто , Бенфика би требало да е банкер на денот утре на гости со Беира Мар (@1.25), со победа одат на +2 на 9 кола до крајот. Има некој идеја со која утакмица, исто така "сигурна" да се сврзи?
Тотенхем - Арсенал гг и Бешикташ - Фенербахче гг :)

за утре сабајле кога ке станете самдорија давав 2 и нешто гола

Дерби меч,Порто на гости и смешен коеф за натпревар од ваков тип колку и да се Спортинг слаби овде се потценети и дефинитивно нема валуе овде коефициентот.Порто ги пратам втор клуб ми се, клуб шо го обожавам реално треба да ги откинат.И двата тима немаат многу изостанци Мангала кај Порто и Шарс кај Спортинг
ПОКЛОН не сум баш сигурен коеф е смешен
Чисто ради информација пошо гледам дека го пцуваат + со отсуството на Мутињо уш толку не беше за играње.Исто може и со Бенфика да се десит утре мада овие се ептен дрва.

Тотенхем 7+ Ја сонував вчера:pos: резултат 4-3 и дека Бејл ке брцне гол:place: за кокошките ама ко ке сонам нешто вакво обично не пага ниеден гол :ROFLMAO:

Палермо Х2 некако ми смрдит овде дека ке ја нагодат можеби и за 2

Утре тетекс 2ка да се пише? Би требало да има добар коеф. само у која кладилница ќе ја примат незнам:unsure: Гледам онлајн на mybet не ја ни има у понуда

Уплатив Тетекс 2 , Арсенал гг , Палермо да даде барем еден гол до 72 минута.

Ќе ја пробам Тотенхем - Арсенал 7+, знаат да се распуцаат со голови :D

Nadal - Ferrer 1 (1,55)
Gulbis - Haas 1 (1,90)
Chelsea - WBA 1 (1,45)
Everton - Reading 1 (1,50) [super tip]

6,4 квота во SportLife.

Nadal 2-0, Gulbis 2-1, Chelsea 1-0, Everton 3-1.

Дефинитивно не ми е никој крив што сум најголемиот идиот и тенисиве ги заменав со Hull 1 и Dortmund 3+.... океј то, закаснав 3 минути и не ја стигнав Дортмунд па ја уплатив Барселона X2 и демек парите да ги подигнам до 20 часот и да ги одиграм тенисиве на покрупно...... Дортмунд си помина, а Барса не издржа барем нерешено уште 10 минути, а и тој педерот судијата можеше да свири пенал во 92 минута па да ме извлече, ама то е.....

За денес Бенфика 2 на супер тип, 1,35. Друго нешто? :)

Базел- 2. :D

Мојот тикет за денес:

Сервет - Базел - 2
Јаблонек - Брно - 1
Џургарден - Умеа - 1
Дунде - Дунде Утд. - 2 & 3+
Хофенхајм - Баерн - 2 & 3+
Марсеј - Троја - 1
Брондби - Рандерс - 3+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom