Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
од мене за денес
столе дава повеќе од 3,5 гола 1,9
игропуло дава повеќе од 3,5 гола 1,9
за 200-че :D
инкау со системот сум до 4 ливче (не пишував за да разбијам малер) и имам моментално 3600 денари. незнам дали да уплатам денес, ама ако играм ги играм
тунис-аргентина 1Х
данска-македонија 1
:vozbud::vozbud::vozbud:
ауууууууууууфффффффффффффффффф!!!
имам преку 7500 денари!!! ги ставив сите 3600 на 2,1 коеф.
сега незнам дали да тргам утре 2500 или да одам ол ин!!! :vozbud:

Вест Хем - КПР 1 @ 2.10
Милвол - Барнли 1 @ 2.20
Донкастер - Лејтон 1 @ 1.95

Коефициент 9,009

eve nekoe info za utre, no vekje i ovie ne mi se za pisuvanje zasto vidovme denes Lion demek Evian bez 9 igraci i kao siguren 1, op ti go ispopikaat na kraj :D
Sutrasnji parovi

Manisaspor-Karsiyaka-1

Ovi igraci fale gostima, neki su ozljedjeni a neki napustili klub

Banahene (16 / 6) and Oner (3/0), Makukula (10/3), Fatih Sen (15/3), Türkmehmet (6/0), Yalciner (8/0), Gungnor (16/1), Solakel (16 / 0), Aktas (m12 / 0), Akbay (14/0), Tasdelen (df 16/0), Gurol (mf 4/0), Adican (16/0), Ozcan (3/0), Kocabey (mf 5/0)

Scunthorpe-Portsmouth-1

ovi igraci fale gostima

Dumbuya (df 24/0), key defender Michalik (df 18/1), Harley (df 23/1 ), best striker McLeod (att 23/10 top scorer), Williamson (MF 23/0), Rodgers (att 10/2), and Howard (MF 23/0

eve nekoe info za utre, no vekje i ovie ne mi se za pisuvanje zasto vidovme denes Lion demek Evian bez 9 igraci i kao siguren 1, op ti go ispopikaat na kraj :D
Sutrasnji parovi

Manisaspor-Karsiyaka-1

Ovi igraci fale gostima, neki su ozljedjeni a neki napustili klub

Banahene (16 / 6) and Oner (3/0), Makukula (10/3), Fatih Sen (15/3), Türkmehmet (6/0), Yalciner (8/0), Gungnor (16/1), Solakel (16 / 0), Aktas (m12 / 0), Akbay (14/0), Tasdelen (df 16/0), Gurol (mf 4/0), Adican (16/0), Ozcan (3/0), Kocabey (mf 5/0)

Scunthorpe-Portsmouth-1

ovi igraci fale gostima

Dumbuya (df 24/0), key defender Michalik (df 18/1), Harley (df 23/1 ), best striker McLeod (att 23/10 top scorer), Williamson (MF 23/0), Rodgers (att 10/2), and Howard (MF 23/0

oвие две сите ги знаат неколку дена наназад бар јас прочитав уште во Вторникот така да ништо чудно да вмешаат кладилниците ваму како денеска Лион/Псв

Ферер - Багдатис Багдатис зема сет 1.8
Алмагро - Јанович 1 1.48
Вавринка - Квери 1 1.64
Иванович - Јанкович 1 1.45
квота 6.3
и може да се проба на помала уплата
Типсаревич - Бенето 2
Андерсон - Вердаско 2
Багдатис многу слабо изигра, не влезе тикетот, а и сингловите не пројдоа за малку.
За денес
Федерер - Томич 32.5+
Симон - Монфис 3.5+сета
Цонга - Кавчич 3-0 точен резултат
Кириленко - Викмаер 1
Стивенс - Робсон 1
квота 7.8

За утре планирам да ги пишам Баерн,Јуве,Сити и Порто за 500-1000 ,2.2 коефициент излегува. :cool:

Eве ви една од мене 3 за 3
http://www.rezultati.com/utakmica/nyw4iyut/#detalji-utakmice
Значи не ве присилувам јас да ја играте кој што сака нека ја изигра на негов ризик не да ме пцуете после , јас само ја забележав и ви ја кажав и за понеделник имам една , ама рано е за неа сега .

Eве ви една од мене 3 за 3
http://www.rezultati.com/utakmica/nyw4iyut/#detalji-utakmice
Значи не ве присилувам јас да ја играте кој што сака нека ја изигра на негов ризик не да ме пцуете после , јас само ја забележав и ви ја кажав и за понеделник имам една , ама рано е за неа сега .

А што би ја играл оваа?

За утре планирам да ги пишам Баерн,Јуве,Сити и Порто за 500-1000 ,2.2 коефициент излегува. :cool:

Јувентус без Пирло , Маркизио , Киелини , Асамоах , Квалјарела , Бендтнер , Пепе .

Видал и Пелусо се во ??? дали ќе играат . Па Јуве има пак добра екипа и со тие што ќе играат и ќе одат на победа . Ти/Вие другите како сакате правите :D

Багдатис многу слабо изигра, не влезе тикетот, а и сингловите не пројдоа за малку.
За денес
Федерер - Томич 32.5+
Симон - Монфис 3.5+сета
Цонга - Кавчич 3-0 точен резултат
Кириленко - Викмаер 1
Стивенс - Робсон 1
квота 7.8
Добар добар(y),бес разлика што не излезе,ја наместо багдатис,си ја пишав лејкерс на мој ризик,и затоа си го јадев,инаку гледам ти идат тенисиве.(y).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom