Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи кога и да ги бркаш французите тие редовно ќе те спзнатAbe mrtvite Lyon ke dadat gol?
од мене за денес
столе дава повеќе од 3,5 гола 1,9
игропуло дава повеќе од 3,5 гола 1,9
за 200-че
инкау со системот сум до 4 ливче (не пишував за да разбијам малер) и имам моментално 3600 денари. незнам дали да уплатам денес, ама ако играм ги играм
тунис-аргентина 1Х
данска-македонија 1
eve nekoe info za utre, no vekje i ovie ne mi se za pisuvanje zasto vidovme denes Lion demek Evian bez 9 igraci i kao siguren 1, op ti go ispopikaat na kraj
Sutrasnji parovi
Manisaspor-Karsiyaka-1
Ovi igraci fale gostima, neki su ozljedjeni a neki napustili klub
Banahene (16 / 6) and Oner (3/0), Makukula (10/3), Fatih Sen (15/3), Türkmehmet (6/0), Yalciner (8/0), Gungnor (16/1), Solakel (16 / 0), Aktas (m12 / 0), Akbay (14/0), Tasdelen (df 16/0), Gurol (mf 4/0), Adican (16/0), Ozcan (3/0), Kocabey (mf 5/0)
Scunthorpe-Portsmouth-1
ovi igraci fale gostima
Dumbuya (df 24/0), key defender Michalik (df 18/1), Harley (df 23/1 ), best striker McLeod (att 23/10 top scorer), Williamson (MF 23/0), Rodgers (att 10/2), and Howard (MF 23/0
Багдатис многу слабо изигра, не влезе тикетот, а и сингловите не пројдоа за малку.Ферер - Багдатис Багдатис зема сет 1.8
Алмагро - Јанович 1 1.48
Вавринка - Квери 1 1.64
Иванович - Јанкович 1 1.45
квота 6.3
и може да се проба на помала уплата
Типсаревич - Бенето 2
Андерсон - Вердаско 2
Eве ви една од мене 3 за 3
http://www.rezultati.com/utakmica/nyw4iyut/#detalji-utakmice
Значи не ве присилувам јас да ја играте кој што сака нека ја изигра на негов ризик не да ме пцуете после , јас само ја забележав и ви ја кажав и за понеделник имам една , ама рано е за неа сега .
За утре планирам да ги пишам Баерн,Јуве,Сити и Порто за 500-1000 ,2.2 коефициент излегува.![]()
А што би ја играл оваа?
Добар добарБагдатис многу слабо изигра, не влезе тикетот, а и сингловите не пројдоа за малку.
За денес
Федерер - Томич 32.5+
Симон - Монфис 3.5+сета
Цонга - Кавчич 3-0 точен резултат
Кириленко - Викмаер 1
Стивенс - Робсон 1
квота 7.8