Q
qazwsxedc
Гостин
па и тие шо ја бркаат цела сезона,не верувам дека ја бркале против челзиЌе кажат тие шо ја бркат цела сезона
Јас 1-1 и 2+ прво ја имав

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па и тие шо ја бркаат цела сезона,не верувам дека ја бркале против челзиЌе кажат тие шо ја бркат цела сезона
Јас 1-1 и 2+ прво ја имав
Да знајш дека ја бркам сите кола , ко ќе игра со некој ако има голем коеф играм 1x или x2 а не ја пишав 3 пати од нив 2 беа кога победи и еднаш со Јунајтед кога играа .Тој шо ја бркаше КПР денес е добитен![]()
Само најупорните успеватпа и тие шо ја бркаат цела сезона,не верувам дека ја бркале против челзи![]()
Tогаш ти не си во најупорнитеДа знајш дека ја бркам сите кола , ко ќе игра со некој ако има голем коеф играм 1x или x2 а не ја пишав 3 пати од нив 2 беа кога победи и еднаш со Јунајтед кога играа .
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 23:03 ---
Евертон ми беше сингл денес , а еве и од НБА што одиграв .
Бостон т1<91.5
Кливленд - Сакраменто 1хен -2.5
Хјустон - Њу Орлеанс 1 пп
Орландо - Чикаго 2 со 200 за 1500 .
Челзи - 1 3+ (1.75)
Њукасл - Евертон ГГ (1.60)
Абердин - Данди ГГ ( 1.70)
Aрброат - Еаст Фајф ГГ (1.60)
Коеф- 8.00
Тури, Земи!
Челзи изгледа само јас го фатив али штета шо ми е недобитен тикетот и го исфлив ке ви го стаев.Цел ден се мислев дали ГГ3+ или КПР дава гол и си реков дан дадат гол овие да паркираат автобус назад и да си заврши 1-1 уверен бев дека ке брцнат гол
Али маму име е*ам на Стирлинг ГГ3+ ме искинаа на листот во новава сум 4/4 за една утакмица јако ми тргна
За нокните птици
Паркер над 20 коша
Монпеље 2 и ќе ти кажам утре уште една кошарка од евролигаА за нас, денските птици?![]()
Ќе бит, само да се отрезнам до сабајле само шо дојдов од на плоча кревањеА за нас, денските птици?![]()
Хјустон влезе , Бостон ќе си влезит само овие дрвцава Кливленд ќе ме заебат... како можат толку да промаршуваат... Ирвинг се разигра на утакмицата против Лејкерс исто и Мајлс сега се турија од промаршувања ..Кливленд го чекам да победи со повеќе од 3 разлика , Бостон да даде помалце од 91.5 (41 на полувреме имаат) и Хјустон да победи во прво полувреме.
И QPR немаше победа одамна.
Како и да е, Њукасл со онолку повредени играчи, со катастрофалниот сезонава Сисе(глеј коа ке ме демантира вечер), а со залетаниот Евертон, што знам, ке ја пробам и на чиста 2-ка, и на х2.