Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ко шо е ред...се по список на Челзи :mad: , со извинување до фановите :D

Тој шо ја бркаше КПР денес е добитен :icon_mrgr:
Да знајш дека ја бркам сите кола , ко ќе игра со некој ако има голем коеф играм 1x или x2 а не ја пишав 3 пати од нив 2 беа кога победи и еднаш со Јунајтед кога играа .
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 23:03 ---
Евертон ми беше сингл денес , а еве и од НБА што одиграв .
Бостон т1<91.5
Кливленд - Сакраменто 1хен -2.5
Хјустон - Њу Орлеанс 1 пп
Орландо - Чикаго 2 со 200 за 1500 .

па и тие шо ја бркаат цела сезона,не верувам дека ја бркале против челзи:D
Само најупорните успеват :icon_lol:
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 23:07 ---
Да знајш дека ја бркам сите кола , ко ќе игра со некој ако има голем коеф играм 1x или x2 а не ја пишав 3 пати од нив 2 беа кога победи и еднаш со Јунајтед кога играа .
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 23:03 ---
Евертон ми беше сингл денес , а еве и од НБА што одиграв .
Бостон т1<91.5
Кливленд - Сакраменто 1хен -2.5
Хјустон - Њу Орлеанс 1 пп
Орландо - Чикаго 2 со 200 за 1500 .
Tогаш ти не си во најупорните :D

:pos::pos: Челзи изгледа само јас го фатив али штета шо ми е недобитен тикетот и го исфлив ке ви го стаев.Цел ден се мислев дали ГГ3+ или КПР дава гол и си реков дан дадат гол овие да паркираат автобус назад и да си заврши 1-1 уверен бев дека ке брцнат гол
Али маму име е*ам на Стирлинг ГГ3+ ме искинаа на листот во новава сум 4/4 за една утакмица јако ми тргна:D

За нокните птици
Паркер над 20 коша

:pos::pos: Челзи изгледа само јас го фатив али штета шо ми е недобитен тикетот и го исфлив ке ви го стаев.Цел ден се мислев дали ГГ3+ или КПР дава гол и си реков дан дадат гол овие да паркираат автобус назад и да си заврши 1-1 уверен бев дека ке брцнат гол
Али маму име е*ам на Стирлинг ГГ3+ ме искинаа на листот во новава сум 4/4 за една утакмица јако ми тргна:D

За нокните птици
Паркер над 20 коша

А за нас, денските птици? :oops:

оклахома - бруклин 28- 50 :pos:

на една комбинација ја имам оклахома над 103.5 , а на друга бруклин -94.5 :facepalm:

Кливленд го чекам да победи со повеќе од 3 разлика , Бостон да даде помалце од 91.5 (41 на полувреме имаат) и Хјустон да победи во прво полувреме.
Хјустон влезе , Бостон ќе си влезит само овие дрвцава Кливленд ќе ме заебат... како можат толку да промаршуваат... Ирвинг се разигра на утакмицата против Лејкерс исто и Мајлс сега се турија од промаршувања ..

И QPR немаше победа одамна. :)

Како и да е, Њукасл со онолку повредени играчи, со катастрофалниот сезонава Сисе(глеј коа ке ме демантира вечер), а со залетаниот Евертон, што знам, ке ја пробам и на чиста 2-ка, и на х2.

:facepalm:

Не можам да ги најдам ливчињата.

За денеска подобар дубл од:

Сумперк-Јихлава 1 2.30 (Чешка хокеј)
Макаби-Каха Лаборал 1 1.35 (Евролига, кошарка)

...мислам дека нема да најдете (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom