L
Löwe
Гостин
Знае некој да има во некоја кладилница во понудата, хокеј да можиш да играш Х во прва третина, па после 1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спортлајф .Знае некој да има во некоја кладилница во понудата, хокеј да можиш да играш Х во прва третина, па после 1?
100%? Пошто гледам во додатоков, немаат ништо така...Спортлајф .
Макаби во ред, ама оваа првата нешто сумлива ми е... Сигурна е?За денеска подобар дубл од:
Сумперк-Јихлава 1 2.30 (Чешка хокеј)
Макаби-Каха Лаборал 1 1.35 (Евролига, кошарка)
...мислам дека нема да најдете![]()
http://prntscr.com/nzdwq ги имат 100% во додаток не редат се100%? Пошто гледам во додатоков, немаат ништо така...
Отвори а страницата и ќе видиш имаш полувреме / крај .. т.е 1/3 / крај .100%? Пошто гледам во додатоков, немаат ништо така...
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 14:10 ---
Макаби во ред, ама оваа првата нешто сумлива ми е... Сигурна е?
Ја најдов на еден форум, домашниот тим досега играл топло-ладно, ама му фалеле доста играчи, денес им се враќаат 4-5 така да реално е да се очекува домашна победа. Али ипак не треба залетување многу, јас на 300 го изиграв ова.100%? Пошто гледам во додатоков, немаат ништо така...
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 14:10 ---
Макаби во ред, ама оваа првата нешто сумлива ми е... Сигурна е?
Не си добитен за жал.Може ли некој да ми каже како се рачуна колку гејмови имаше вкупно на сепи/скиавоне-томич/барти?
го имам -22,5 дали сум добитен?
На тенис во двојки доколку изиграш минуска мора да биде 2-0 или 0-2 во сетови иначе треба научна фантастика ако заврши 2-1 или 1-2 да ја фатиш минуска .Може ли некој да ми каже како се рачуна колку гејмови имаше вкупно на сепи/скиавоне-томич/барти?
го имам -22,5 дали сум добитен?
Се играше некој 3ти супер сет што незнам како се рачуна на спорт клуб на крај пишуваше 2-6, 6-4, 1-0На тенис во двојки доколку изиграш минуска мора да биде 2-0 или 0-2 во сетови иначе треба научна фантастика ако заврши 2-1 или 1-2 да ја фатиш минуска .
На тенис во двојки доколку изиграш минуска мора да биде 2-0 или 0-2 во сетови иначе треба научна фантастика ако заврши 2-1 или 1-2 да ја фатиш минуска .
Епа ако се рачуна како еден гејм тогаш би требало да е влезена -21 ?Третиот сет т.е. супер тајбрејкот се рачуна како еден гем мислам.