Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чудо што му ја примиле за толку пари од наша лига, иам видено како за 10к уплата за наша лига се јавуваат во централаУ спортлајф имаше тип што зборуваше Албански , уплати 60К на двојка пред да почнат утакмиците од МК лига, шифрата не ја видов , дечкото на уплата нејкеше да каже кој е парот. и така , 90 посто бев сигурен дека е Брегалница .. бог знае уште во колку градови ја има уплатено штом стасал дури во Струмица.... немој некој да каже дека не е наместена...
немаш типови за денес ??Тоооооооооооооо Шкеднија волим те а и Силекс беше јака 2касно разбрав инаку и тука ке ги кажев 2
Чудно не чудно ... 5-6 минути чекаа да им се јават да одобрат од "горе" .Чудо што му ја примиле за толку пари од наша лига, иам видено како за 10к уплата за наша лига се јавуваат во централа![]()
Vardar - Renova X (4.30)немаш типови за денес ??
објави нешто стално јаки квоти вадиш
Ја имаше, јас ја уплатив во една маалска обл 1.70 е коеф за 2 и плус 1 сингл затоа што вака кружеше инфо и за Шкендија пред некое коло па не скина сите.
Брегалница x2 @2.40![]()
ako si tolku sigurno igrajgo singlcist 1
Ете ја 0-2Трчав ко будала за неа до кладилница и не ја стасав!!!!
Дуплата победа за Сион е 9.1 во Вил Хил .. ми избега сигурна добивка
0-6 че заврши![]()
Победила Брегалница и одма местена.У спортлајф имаше тип што зборуваше Албански , уплати 60К на двојка пред да почнат утакмиците од МК лига, шифрата не ја видов , дечкото на уплата нејкеше да каже кој е парот. и така , 90 посто бев сигурен дека е Брегалница .. бог знае уште во колку градови ја има уплатено штом стасал дури во Струмица.... немој некој да каже дека не е наместена...
Сервет-Сион 0-2 FTИнаку за утре сингл Сервет-Сион 2 @ 2.35 или 2-2 @ 4.2 во кладилница еден гастрабајтер кој живеел таму ја уплати и ми кажа дека Сион имале нови напаѓачи, плус на табела се 3, а Сервет се последни со само 7 бода од 15 утакмици така да мислам 99% ќе влезе оваа.
Уплатено на 2.4 во 75 минута.Уплатена Милвал у живо. Лидс има црвен, Милвал не игра лошо, коеф од 1.80 мора да се искористи.