Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Тоооооооооооооо Шкеднија волим те а и Силекс беше јака 2 :D касно разбрав инаку и тука ке ги кажев 2

У спортлајф имаше тип што зборуваше Албански , уплати 60К на двојка пред да почнат утакмиците од МК лига, шифрата не ја видов , дечкото на уплата нејкеше да каже кој е парот. и така , 90 посто бев сигурен дека е Брегалница .. бог знае уште во колку градови ја има уплатено штом стасал дури во Струмица.... немој некој да каже дека не е наместена...
Чудо што му ја примиле за толку пари од наша лига, иам видено како за 10к уплата за наша лига се јавуваат во централа :D

Чудо што му ја примиле за толку пари од наша лига, иам видено како за 10к уплата за наша лига се јавуваат во централа :D
Чудно не чудно ... 5-6 минути чекаа да им се јават да одобрат од "горе" .

Ја имаше, јас ја уплатив во една маалска обл 1.70 е коеф за 2 и плус 1 сингл затоа што вака кружеше инфо и за Шкендија пред некое коло па не скина сите. :D
Брегалница x2 @2.40 :D
ako si tolku sigurno igrajgo singl :D cist 1
blowing-a-kiss.gif

:icon_lol:

Хуеска - Гвадалахара 1 2.00 1-1 3.30

Хуеска е едниствена екипа без победа на домашен терен а игра доста подобро на гости. Исто така е екипа со најмногу нерешени натпревари, не дава многу голови но и тешко прима што покажува дека се тврд орев. Очекувам да победат со 1:0 или 2:0.

Уплатена Милвал у живо. Лидс има црвен, Милвал не игра лошо, коеф од 1.80 мора да се искористи.

У спортлајф имаше тип што зборуваше Албански , уплати 60К на двојка пред да почнат утакмиците од МК лига, шифрата не ја видов , дечкото на уплата нејкеше да каже кој е парот. и така , 90 посто бев сигурен дека е Брегалница .. бог знае уште во колку градови ја има уплатено штом стасал дури во Струмица.... немој некој да каже дека не е наместена...
Победила Брегалница и одма местена.
А може тој ja уплатил Напредок кој никогаш досега немаше победа во Кратово.
Па и со Вардар беше Х значи и таа беше местена.
Шкендија нема вечно да победува.
Јас пред два дена ја уплатив х2, а денес 2-2 @15 коеф и 2 @6.50 и двете сингл за по 100-ка.
Да беше дојава ќе ви ја кажев тука. Имам 3 другари кои играат во Брегалница и ќе ја пишев онлајн за 1000 евра а не за мизерни 100 ден.

60К за Македонска лига тешко да примаат во обложувалница.
Абе и 1000 ден да ставеш одма се јавуваат затоа што веднаш ќе се рашири и ја блокираат а не за 60к, a посебно во спорт лајф. Требало да го сликаш типот да го видиме како ги става парите на шалтер. Затоа што денес 2-ка со голем коеф e и Ренова ќе видеме може неа ја уплатил. :D
Од сега кога Шкендија ќе губат е местена.

Инаку за утре сингл Сервет-Сион 2 @ 2.35 или 2-2 @ 4.2 во кладилница еден гастрабајтер кој живеел таму ја уплати и ми кажа дека Сион имале нови напаѓачи, плус на табела се 3, а Сервет се последни со само 7 бода од 15 утакмици така да мислам 99% ќе влезе оваа.
Сервет-Сион 0-2 FT
Се надевам некој ме следеше:)

Интер боза екипа ццц даваат први гол и од тогаш немаат асолен шут .

Сега најдов да го изиграм Лион ГГ.
Уплатена Милвал у живо. Лидс има црвен, Милвал не игра лошо, коеф од 1.80 мора да се искористи.
Уплатено на 2.4 во 75 минута.
1.0(y)

Ништо од Зулте Варгем :(
Стандард има милион шута само 3 пати го погодија голот.
тиња, ми ја бутна Фиорентина ГГ3+

ќе идеме сеа на поправен со норвежаниве :D

Дајте бе некоја сатистика од Анжи. Уште они ми останаа, играт со прв тим, 0-0 на полувреме ама ме интересира дали напаѓат. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom