Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
По лош ден од денес немат.. Све ме испопаѓаа, останав само на едно лифче за утре колку да ја вратам уплатата. Ак не влезит и то ојме на пауза 2-3 недели.

Koj pishuval deneska tuka za Blekpul 1?

Em na Charlton ne mu igraat 5-6 igraci , iii 0-2? .... go jadov jas , uplativ 2000 den , :S!!!

Профитабилен ден кај мене. Мада на овоа ноќното ме еба Галата 3+ ... Ќе чекаше уште Далас под 101,5 поена.

Уште Зулте ја чекам, ама од толку кажувања на сите страни дека ќе биде 1, страв ми е да не си заврши фино лепо 0-0(n)

West Ham- Arsenal GG3+ 2.20
Crystal Palace- Burnley 1 2.25
Vallecano-La Coruna GG3+ 2.50
Arsenal Kiev-Zakarpatia GG 2.10
da ziveev vo ukraina ke im vlezev na stadion i ke se raznesev so c4........... utnaa penal degenericite za 2-1 :(((((( i mi preebaa tiket so 150 evra dobivka :( in chicago GG3+ i imam edno prasanje kolku e maksimalna uplata po single vo nasive kladilnici na primer sportlife i kopacka ?

Баерн 1
Сити-1
Челзи -1
Металург-1
На 2000 ке ги ставам па шо сака нека биде.
Конечно по подолго време добитен.
За утре на 1000
Работнички-1
Брегалница-1
Барса-1
Интер х2
Тотенхем-1
Ливерпул-1

По лош ден од денес немат.. Све ме испопаѓаа, останав само на едно лифче за утре колку да ја вратам уплатата. Ак не влезит и то ојме на пауза 2-3 недели.
Напротив...доста добар ден. Кој ни е нас крив шо го пикаме носот во глупи лиги како Турција, Франција, втори лиги и тн...

денес излегоа Баерн, Сити, Челзи, Арсенал, Металург, Шалке, шо сакате повеќе? :eek:

ТИКЕТ 1:

Виган 2-4
Милвол 2-4
Мехелен 2-4
Шарлерој 2-4
Бастија 2-4
Варезе 2-4

ТИКЕТ 2:

Челзи - Норвич 1

А да, ќе заборавев вечер Варегем 1, ако има некој вишок пари, може Single оваа да ја пиши. Информација од 2 рака.
Ццц.. Бастија умрениве 90 минута гол даваат, матер им еба, со 2 црвени Троја играше! Штета што не ја уплатив Варегем сингл, ме мрзеше да одам до кладилница, а човек од Белгија ми ја кажа, од тимот!

Напротив...доста добар ден. Кој ни е нас крив шо го пикаме носот во глупи лиги како Турција, Франција, втори лиги и тн...

денес излегоа Баерн, Сити, Челзи, Арсенал, Металург, Шалке, шо сакате повеќе? :eek:
Во право си кој ми е крив ко го пишам Ренџерс од 4та лига, и некој си Раитх од шкоцка :tapp: Еве ја и Лил испадна, но то е.

Утре последна шанса на барса милан и псж ГГ и 3+.. да се врати влогот, ако не и јас на пауза. Коефициентот е солиден, 10.5, мојте да пробате имам чуство дека ќе влезет.

ovie od anglija championchip pocnaa i po dve da mestat 1 u 2 i 2 u 1 , otkako pocnaa ovaa sezona nemaat promaseno vikend osobeno toj crystal palace, zema golemi pari.;)

Се истрчав за у последен момент да ги уплатам Локерен 1 и Џенова гг&3+ на две различни ливчиња:tapp:

Ете го добитното
Манчестер Сити 1
Челзи 1
Евертон Т2 2+
еве ова го фатив а еве за вечер нешто
West Ham-Arsenal GG @ 1.70
Ipswich-Cardiff B2 (bilo koga 2) @ 1.80
Valladolid-Espanyol T1 2+ @ 2.10
еве ви Triple 6.42 ако ви се свиѓа стај те го, а идам да земам пари :)

tu bre ovoj Valladolid za malce pak dobiten!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom