Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da ziveev vo ukraina ke im vlezev na stadion i ke se raznesev so c4........... utnaa penal degenericite za 2-1West Ham- Arsenal GG3+ 2.20
Crystal Palace- Burnley 1 2.25
Vallecano-La Coruna GG3+ 2.50
Arsenal Kiev-Zakarpatia GG 2.10
Конечно по подолго време добитен.Баерн 1
Сити-1
Челзи -1
Металург-1
На 2000 ке ги ставам па шо сака нека биде.
Напротив...доста добар ден. Кој ни е нас крив шо го пикаме носот во глупи лиги како Турција, Франција, втори лиги и тн...По лош ден од денес немат.. Све ме испопаѓаа, останав само на едно лифче за утре колку да ја вратам уплатата. Ак не влезит и то ојме на пауза 2-3 недели.
Odam na Lokeren sea ALL IN pa so sakat neka bidit
Брат прими сочувство. Од 2-0 прво до 2-2 со авто-гол во 90 мин..време е за 10дневна пауза
ТИКЕТ 1:
Виган 2-4
Милвол 2-4
Мехелен 2-4
Шарлерој 2-4
Бастија 2-4
Варезе 2-4
ТИКЕТ 2:
Челзи - Норвич 1
Ццц.. Бастија умрениве 90 минута гол даваат, матер им еба, со 2 црвени Троја играше! Штета што не ја уплатив Варегем сингл, ме мрзеше да одам до кладилница, а човек од Белгија ми ја кажа, од тимот!А да, ќе заборавев вечер Варегем 1, ако има некој вишок пари, може Single оваа да ја пиши. Информација од 2 рака.
Во право си кој ми е крив ко го пишам Ренџерс од 4та лига, и некој си Раитх од шкоцкаНапротив...доста добар ден. Кој ни е нас крив шо го пикаме носот во глупи лиги како Турција, Франција, втори лиги и тн...
денес излегоа Баерн, Сити, Челзи, Арсенал, Металург, Шалке, шо сакате повеќе?![]()
Ете го добитното
Манчестер Сити 1
Челзи 1
Евертон Т2 2+
еве ова го фатив а еве за вечер нешто
West Ham-Arsenal GG @ 1.70
Ipswich-Cardiff B2 (bilo koga 2) @ 1.80
Valladolid-Espanyol T1 2+ @ 2.10
еве ви Triple 6.42 ако ви се свиѓа стај те го, а идам да земам пари![]()