Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Шалке
Лил
Арсенал
Зулте Варегем

Уште ова нека не влезе и ќе си пукам у колено жими све!

Долго време така немам препшиено повеќе утакмици од некој, те следев и фатив денска браво :)

Shkendija - Vardar 1 2.40

Super koef. za Kec , iako e derbi duel , na Vardar ne mu igraat nekoi igraci , a na druga strana Shkendija igraa maestralno vo Tetovo , ke pocnuva so recisi najdobriot sostav , kje bide bodrena silno , isto taka se vo dobra forma , vo poslednite 2 meca vo prvenstvoto protiv Teteks i Renova , 2 pobedi , 4-1 so Teteks , i 3-0 so Renova . Isto taka pobedija i sred Shtip protiv Bregalniva vo Kupot 0-1 .

A mozhe da ja imaa i vo Bet365 online da ja igrate , kje ima prenos i od MTV mislam .

Bregalnica - Teteks 1
PSV - Breda 1
Partizan - Javor 1
Olympiakos - Asteras 1 Ја ви добро тикетче

+ Брага ако сака некој да си га изигре

Moре мамето на овие Евертон. Се мислев дали ВБА 1 или Евертон 2 и на крај, нормално полошиот избор :facepalm:

Шпанија 16:00
Мајорка - Гранада DNB Гранада 3.2

Мајорка со големи проблеми во дефанзива 3 од 4 стандардни дефанзивци се надвор од игра.
Десниот бек Наваро е суспендиран, левиот бек Антонио Лопез и централниот Нунез се повредени и ке отсуствуваат подолго. Оваа година ги напушти и центалниот дефанзивец Рамис кој беше еден од подобрите во тимот. Повреден и е Маркес кој е важен играч од средниот ред. Исто и Џовани дос Сантош не се очекува да настапи.
Кај Гранада на располагање не се ставени Рико, Јебда, Игналио, Дани Бенитез сите отсуствуваат подолго и сеуште немаат настап во првенството. Флоро Флорес е неизвесен за натпреварот

Не очекувам да победи Мајорка и да ја продолжи победничката серија на домашен терен.

(Само пренесувам информација, ако некој подобро го прати шпанското првенство нека коментира, јас ке ја сврзам со други утакмици на ливче)

Знае некој како се рачунаат комбинации ?

Играв систем 4/8 со фатени коеф. 4.40 3.9 4.1 3.55 и 3.0 ...за 5/8 а ме дупна една одвратна еквадорска за 6/8 со коеф. 4.45 (утнати ми се коеф. 3.25/3.45 и 4.45)

Мин. добивка ми е од 341 до 40к и ме интересира дал има бар бонче со фатеново или зијандура пак викендов ..... и колку би имал со 6/8 (доколку испаднела и таа) за да знам дал да скршам нешто или не :P

Играв систем 4/8 со фатени коеф. 4.40 3.9 4.1 3.55 и 3.0 ...за 5/8 а ме дупна една одвратна еквадорска за 6/8 со коеф. 4.45 (утнати ми се коеф. 3.25/3.45 и 4.45)

Мин. добивка ми е од 341 до 40к и ме интересира дал има бар бонче со фатеново или зијандура пак викендов ..... и колку би имал со 6/8 (доколку испаднела и таа) за да знам дал да скршам нешто или не :P

Колку пари имаш ставено?

Ме мрзи да сметам точно сума ама имаш отприлика 5 * 341 (тука можам да заокружам на 400 ден. поради 4.1 и 4.4 коефициентите) = 2000 ден. ;)
Со 6/8 фатени би имал отприлика 6000.

Клик
Ме мрзеше да ти сметам, куцај тоа бројките и ќе си видиш се.

Cestito
комбинација 1.2.3.4.5 коефициент 749,29 2676,04 денари SKORO 2700
SUPER A so 4.5 koef.... 23816 dobivka.... bez nervozi

Shkendija - Vardar 1 2.40

Super koef. za Kec , iako e derbi duel , na Vardar ne mu igraat nekoi igraci , a na druga strana Shkendija igraa maestralno vo Tetovo , ke pocnuva so recisi najdobriot sostav , kje bide bodrena silno , isto taka se vo dobra forma , vo poslednite 2 meca vo prvenstvoto protiv Teteks i Renova , 2 pobedi , 4-1 so Teteks , i 3-0 so Renova . Isto taka pobedija i sred Shtip protiv Bregalniva vo Kupot 0-1 .

A mozhe da ja imaa i vo Bet365 online da ja igrate , kje ima prenos i od MTV mislam .
Se soglasuem so tipov tvoj...utre idem u mozzart od 10 h da ja pisem 2.4 mislim deka e poklon..Neznam dali moze 2 od Mak liga u mozzart na isti tiket???

Код:
http://www.rezultati.com/utakmica/8bReNser/#detalji-utakmice
Да го еклер частам јас Јусуф шо даде гол у 90+2 минута ... :@

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    32 KB · Прегледи: 32

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom