Тијана Дапчевиќ ќе ја преставува Македонија на Евросонг 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прекраснотија.
Кога ќе разберат балканците дека со вакви тралалајки не се освојуваат поени на Евровизија?
Помина времето кога се бодуваа вакви песни, Молитва со сигурност нема да се повтори!

Текстов е досаден на песнава од Сергеј ,ама музикава и спотов се супер.

Германците во моментов имаат избор на песна за Евровизија. Имаат доста интересни песни, али менталитетот нема да им дозволи да изберат нешто убаво. Се знае секоја година какво срање песни пуштаат, а фала богу имаат избор и во тој дел :)

Годинава ние ако не победиме бар Полска или Украина нека победат:)

Германците во моментов имаат избор на песна за Евровизија. Имаат доста интересни песни, али менталитетот нема да им дозволи да изберат нешто убаво. Се знае секоја година какво срање песни пуштаат, а фала богу имаат избор и во тој дел :)
Абе ова Германциве на времето посаглам презентер(к)и имаа или време за очен ми се стигнато?

Абе ова Германциве на времето посаглам презентер(к)и имаа или време за очен ми се стигнато?
Барбара Шонебергер доста интересно го води преносот. А за изглед изгледа до очен си стигнат :D Све исто изгледа.[DOUBLEPOST=1394747012][/DOUBLEPOST]И победи Elaiza според мене одлична песна:

Последно уредено:
Барбара Шонебергер доста интересно го води преносот. А за изглед изгледа до очен си стигнат :D Све исто изгледа.[DOUBLEPOST=1394747012][/DOUBLEPOST]И победи Elaiza според мене одлична песна:

Лани Германија имаше единствена шанса да победи:
Cascada се светски познати и имаат милиони фанови во Европа, дури и фаворит најголем беа. Ама читав се случила некоја фрка со менаџерскиот тим кој бил платен за да поништи голем број гласови... И нема да ја имаат ова шанса пак :)

Да ја раздвижиме малце темава.. :)

Наводно оваа била еден од фаворитите за победа:
Ама мене на пример оваа ми е ептен:

Да ја раздвижиме малце темава.. :)

Наводно оваа била еден од фаворитите за победа:
Ама мене на пример оваа ми е ептен:
Има друга тема за Евровизија. Нема што да ја раздвижуваме оваа. Јас дури и би ја затворил оваа, а @Crazy in Love ? И лани ја затворивме темата за Есма и Лозано кога се отвори официјалната евровизиска.

Ааа еве сега прочепкав малце, видов дека има посебна тема за годинава. ОК, може и постов мој таму да се префрли евентуално..
Спот нз кога, ама треба да е скоро веројатно.

Има друга тема за Евровизија. Нема што да ја раздвижуваме оваа. Јас дури и би ја затворил оваа, а @Crazy in Love ? И лани ја затворивме темата за Есма и Лозано кога се отвори официјалната евровизиска.
Се согласувам, ќе се затвори. Кога ќе излезе официјално спототот, тогаш и ќе се затвори темата, за да биде ете со сите алтанати. :)
Ако излезе спотот, а јас не реагирам, нека ме пинга некој, пошто тоа значи дека не сум го видела. :)

Непознато. Ме чуди тоа што дел од сцените за спотот Тијана ги сними во лабораториите на Алкалоид o_O
Тоа што ќе се снима во Алкалоид ќе било тоа како разгледница за Македонија што ќе се пушта пред песната кога ќе настапува Тијана:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom