- Член од
- 3 мај 2010
- Мислења
- 287
- Поени од реакции
- 236
Кога ќе разберат балканците дека со вакви тралалајки не се освојуваат поени на Евровизија?Прекраснотија.
Помина времето кога се бодуваа вакви песни, Молитва со сигурност нема да се повтори!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе разберат балканците дека со вакви тралалајки не се освојуваат поени на Евровизија?Прекраснотија.
Годинава ние ако не победиме бар Полска или Украина нека победат![]()
Абе ова Германциве на времето посаглам презентер(к)и имаа или време за очен ми се стигнато?Германците во моментов имаат избор на песна за Евровизија. Имаат доста интересни песни, али менталитетот нема да им дозволи да изберат нешто убаво. Се знае секоја година какво срање песни пуштаат, а фала богу имаат избор и во тој дел![]()
Барбара Шонебергер доста интересно го води преносот. А за изглед изгледа до очен си стигнатАбе ова Германциве на времето посаглам презентер(к)и имаа или време за очен ми се стигнато?
Лани Германија имаше единствена шанса да победи:Барбара Шонебергер доста интересно го води преносот. А за изглед изгледа до очен си стигнатСве исто изгледа.[DOUBLEPOST=1394747012][/DOUBLEPOST]И победи Elaiza според мене одлична песна:
Има друга тема за Евровизија. Нема што да ја раздвижуваме оваа. Јас дури и би ја затворил оваа, а @Crazy in Love ? И лани ја затворивме темата за Есма и Лозано кога се отвори официјалната евровизиска.Да ја раздвижиме малце темава..
Наводно оваа била еден од фаворитите за победа:
Ама мене на пример оваа ми е ептен:
Непознато. Ме чуди тоа што дел од сцените за спотот Тијана ги сними во лабораториите на АлкалоидКога ќе го прикажат спотот?![]()
Се согласувам, ќе се затвори. Кога ќе излезе официјално спототот, тогаш и ќе се затвори темата, за да биде ете со сите алтанати.Има друга тема за Евровизија. Нема што да ја раздвижуваме оваа. Јас дури и би ја затворил оваа, а @Crazy in Love ? И лани ја затворивме темата за Есма и Лозано кога се отвори официјалната евровизиска.
Тоа што ќе се снима во Алкалоид ќе било тоа како разгледница за Македонија што ќе се пушта пред песната кога ќе настапува ТијанаНепознато. Ме чуди тоа што дел од сцените за спотот Тијана ги сними во лабораториите на Алкалоид![]()