Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Тијана душо, донеси ми данско сирење на враќање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние реално секогаш се пласираме 12-13 место, но тоа и не е така лошо гледејќи дека учествуваат 39 земји.Песнава е добра.
Но далеку од победа. Сигурно ќе се пласира 12то или 13то место (како и секогаш).
И мене тоа кај неа одсекогаш ми се допаѓало .Нешто што ми се допаѓа кај Тијана е тоа што е опуштена, одлична глумица е и не се замара многу многу...![]()
Не е лошо? па никогаш не сне биле во топ 10....не е работата само влез во финале...Ние реално секогаш се пласираме 12-13 место, но тоа и не е така лошо гледејќи дека учествуваат 39 земји.
Најбитно е да влеземе во финале, а нешто исто така... убаво би било да не бидеме последно место![]()
Јас ви реков.... јас да идам на Евровизија освојуваме прво место....Не е лошо? па никогаш не сне биле во топ 10....не е работата само влез во финале...
Стварно е гром песнава, ретко произлегуваат вакви добри песни на фестивалов (макар и што сепак нема да учествува), али откако и го видов настапот во живо, сфатив и зошто на крај изгубила... Едноставно нема капацитет да го отпее ова на ниво. Кај високата нота како запиште, ушите ми ги дупна. За разлика од неа, таа што победи (иако песната не и беше вака добра) одлично ја испеа и и покажа како се пее..Вака сега - финалето во Шпанија се уште не е завршено (а вечерва е), што значи не е ни сигурно дека оваа песна ќе ги претставува на Евросонг 2014. Но, ако се одлучат за неа, според мене - уште неизбрана, го имаме овогодинешниот победник.Ако сакате, можеме и да се обложиме!
Really ?!Што е работава не знам али песнава веќе ми здосади, а само што почна. А тоа косава на Тијана има ли таа некој што ја сака да и каже на женава дека не и стои долга коса,(еве Тамара каква е сега откако се ишиша). Мислам не да не и стои абре жив ужас па каква флизура имаше што да ти причам ко нека теткица е, си мислиш дал е женско или транвестит.
Океј, коментирате за некои места од 13,14,15 итн. но океј која е целта? целта дали е да се биде помеѓу топ 15? или топ 10? мислам дека целта би требала да биде победа или пак полоша верзија помеѓу првите три места. Уште од кога знам секогаш се типувало за местата 13,14,15 итн.
Еве може на пример Кајмакоски може интерно да го пратат наредна година, ама барем ние да бираме од 2-3 песни која да оди и слично.
.