Тијана Дапчевиќ ќе ја преставува Македонија на Евросонг 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
T2.jpg

ок, делува модерно вака од прв впечаток. Ќе видиме што ќе испадне на крај.

(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Тијана се соблече пред настапот на Евровизија
tijana-610x400.jpg

Тијана Дапчевиќ деновиве го заврши спотот за евровизиската песна, а фотографии од создавањето на спотот веќе се поставени на Фејсбук. Во еден од кадрите Тијана се појавува во долна облека, а поради бојата на облеката изгледа како таа да е гола.

Што се занесуваат со ова спотовиве као да некој ги гледа.:rolleyes:
Гола била у када, ко да е јака риба па сеа сите ќе испопаѓаат у несвест..глупости....20 000 прегледа на ју туб ќе има и толку..доста и е..А за таа Шитовизија песнана е досадна јако да не знам што се мачат и замараат волку коа и онака нема ни у финале да влеземе..Стандард.

Сигурно подобар ќе биде спотот од оној на Некс Тајм,Есма и Лозано,Влатко Илиевски.

Дај малку нека биде пожива аман веќе со оние исти фори кои секогаш ги прави кога пее пред публика, многу некако ми делува како здрвена, вкочанета... треба да се опушти повеќе :D

Лелеее, ужас. :pos:
Каде и да одам, од Вуќиќ има подобар спот, бе. :icon_lol:
Башка има повеќе логика, го гледаш Драге со количка си се возика, до to the sky. :vozbud:

А бе ова е мое мислење, можеби на повеќето им се допаднало, ама мене ми е... (n) (n) (n)

Спотот го видов, се имаат запазено сите оние професионални кадри за еден добар спот, спотот не е лош, но можел и подобро.
Најдобар дел од спотот е каде што Тијана стои пред вентилатор, а нешто што не ми се допадна е тоа што повеќе ги прикажуваат полуголите манекени одколку пеачката, Тијана.

Но како и да е, Тијана ја претставува Македонија, а ние како Македонци не треба да плукаме по неа......... така да НАПРЕД МАКЕДОНИЈА ! ! ! :):vozbud:

Супер си е и спотот и песната и Тијана и организација,значи туто комплето стокмено по сите мерки,не брзаа со објавување предвреме,ги читаа коментатите на луѓето шо ми е дефинитивно важно што ги вземале во обзир ..
Значи прв пат после долго време имаме добро направено нешто,нормални и некои ситници,не сме моќни на економски и организациски план,но извадивме правилно како што треба .... ако ви смета ова,би требало да ви смета и груда паша на Сека и Ана Николич спотовите со цициња и мизерните спотови на Дејан Миличевич ... :)

Топ си е спотот баш за на евровизија да шљашти голотии на мажи и вентилатори дождови ...

Не се зезам стварно е спотов супер ,баш она што треба за евровизиска публика.

Мене по прво слушање ми е добра, фали можда малку експлозивност и жар во рефренот, ќе ја штимнат ваљда до крај а и треба да ја скратат 40тина секунди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom