Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
To The Sky (Where Do We Go Now)Кажаа англиската верзија како ќе гласи?
Кажаа англиската верзија како ќе гласи?
На Македонски ќе се пее, вчера Тијана самата тоа го кажа кога ја прашаа....., на каналот ја објавија англиската, зошто Македонската на Јутуб беше објавена после англиската неколку саатиНа англиски ќе се пее. Не за џабе ја прикачија англиската верзија на нивниот канал
---------------------------
Иначе убава песна, ми се допаѓа. За првпат немам многу за мрчење околу нашата ЕSC песна. Само Тијана изгледа малце како транвестит али ваљда ќе ја опраат![]()
Рекоа дека имало две-три варијанти, но оваа верзија и варијанта највеќе и лежела на Тијана, затоа и ја одбрале оваа песна.Мене една мала работа ме буни. Уште пред месец дена објавија дека песната е одбрана, се викала „Победа“ и сега ќе ја снимаат и ќе ја презентираат кон крајот на фебруари...
И сега на презентацијата испадна друга песна (??), или барем поинаку се вика, и што е работава, во меѓувреме целосно го смениле изборот и ја смениле песната, или пак го смениле само насловот можеби (ама па не делува дека порано истава песна Победа ја викале, не делува ко да е тоа наслов за истава песна)...
Еееееее море, Чкљ ги има во земјава и си прават што сакаат, а ти па песната....Само некако последниот дел од песната ми е чкљ....