ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам баскет КК Овче Поле КК Борец,салата школска со една трибина пука цела пуна,најлево на трибина солидна бројка на Овчари одлична старосна граница.Добро е што се разбуди свеста во помалите градови и се активираат вакви мали групи,значи тоа многу пред се за македонштината.

Гледам баскет КК Овче Поле КК Борец,салата школска со една трибина пука цела пуна,најлево на трибина солидна бројка на Овчари одлична старосна граница.Добро е што се разбуди свеста во помалите градови и се активираат вакви мали групи,значи тоа многу пред се за македонштината.
Кошарката може не е на некое ниво ама браво за организацијата.
ПС Дресовите на Овче Поле чиста 10ка

Последно уредено:
Нема теоретски шансе да се иде на рукомет на гостовања моментално, може у некое наредно време на страну што екипа е топовско месо и прашање е дали ќе опстане.
Ќе ги се дава колко може подршка дома иако ни тој не заслужуев моментално.
Samo se traziv izgovori picke ste bile i picke ke ostanete

Прашање до членови на Комити.

Може да ми кажете што се до сега групата има издадено во печатена верзија, мислам на списанија и книги. Ако не се лажам имаше "Трибина Запад" и "Пивска конверзација" (ме интересира во колку броја се издадени, односно колку различни има).
Трибина Запад се издадени 2 броја, Пивска Конверзација се 5 ако не се лажам.

Прашање до членови на Комити.

Може да ми кажете што се до сега групата има издадено во печатена верзија, мислам на списанија и книги. Ако не се лажам имаше "Трибина Запад" и "Пивска конверзација" (ме интересира во колку броја се издадени, односно колку различни има).
Од Пивска конверзација има 5 броја (4 броја + 1 ретро за Гокси).

Првиот број на Трибина запад излезе некаде во 2010 година. Мислам дека во право е @Crvci66, дека имаше 2 изданија само. Можеби @Задграничен Округ и @Комита Ултрас памтат подобро :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom