ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
А што треба да преставува видеово? Да видиме како пука огнометот? Буквално се гледа при крај на видеото како тргнуваат да се враќаат.

На мостот ќе се тепавте? Нели имавте конкретна локација? Оти и едните и другите кругој вртите? На 2 групи (според доказите од двете страни) кај шо одат со мотив да дат ќотек да нема контакт малце ми е чудно. Хронологија некој да кажи?

Нема потреба од понатамошна дискусија од членовите на Комити со спринтерите од чаир. Со секој коментар само ја деградирате акцијата. Голем пораз за шверцери, се гледаме пак, следен пат не ги оставајте другарите да ги газат на земја.

Се гледа дека имало некаков контакт, Комити делуваат по спремно и добра бројка, од видеото на $ се гледа дека се околу 15-20 и дека има некој контакт со огнометот, но ништо конкретно нема на видеата ( може и подобро да нема поради учесниците ). Една грешка што ја замерувам е на сликата од Комити што има џандар у позадина, без тоа би било искрено 10/10 навивачка случка. Ни требаат вакви работи на сцената, браво и за двете страни што ја мрдате работата од мртва точка.

Се гледа дека имало некаков контакт, Комити делуваат по спремно и добра бројка, од видеото на $ се гледа дека се околу 15-20 и дека има некој контакт со огнометот, но ништо конкретно нема на видеата ( може и подобро да нема поради учесниците ). Една грешка што ја замерувам е на сликата од Комити што има џандар у позадина, без тоа би било искрено 10/10 навивачка случка. Ни требаат вакви работи на сцената, браво и за двете страни што ја мрдате работата од мртва точка.

Сликава и џандарот на неа се после дешавката и 45минути шетање без полиција,после она на мостот ни се пуштија ебр и полиција по што се упативме накај стадион каде што е и сликана сликата.За разлика од пичките од чаир ние прво го завршуваме тоа за кое сме тргнале па после се сликаме,среќна нова година тоа ви е успехот од оваа вечер.

Vie sto se praite deka nesto ste bile spremni za vecerva toa e vas son sekogas ste bile u pozadina so 192 od kaj stranata na $ ste gi blokirale od site strani ve nema na lokacija ne ste imale utakmica za da ve cuvat dzandarite od kaj ste zimale zalet SILBO do Zabar daj bidete malku fer ne sakame poveke po sto ve nema a lugeto mislat deka kako ste na slika taka i niz ulicite :drk:

Последно уредено:
На најавното видео се гледа во позадина (Дижони фронт) и таму Комити газат шал на шверцери без проблем се гледа графитот во позадина што значи му*ата се тука доказ !
Ах штета што не е тој комитски менталитет и екипа 1990-2000 тогаш $ ќе можеа споменикот на Александар само со двоглед да го гледаат.
Не многу само 3-5 гола да попие утре Слога и доста е !

На најавното видео се гледа во позадина (Дижони фронт) и таму Комити газат шал на шверцери без проблем се гледа графитот во позадина што значи му*ата се тука доказ !
Ах штета што не е тој комитски менталитет и екипа 1990-2000 тогаш $ ќе можеа споменикот на Александар само со двоглед да го гледаат.
Не многу само 3-5 гола да попие утре Слога и доста е !
Druze da znaeme sega sto e realnosta, vo Cair vnatre ne e zaebancia sekako vo Cair ima i lugjje vo 5 sabajle u doma mozat da ti vlezat a da ne zborime za video da slimat,da se znae od sega koga e napraeno snimkata

Druze da znaeme sega sto e realnosta, vo Cair vnatre ne e zaebancia sekako vo Cair ima i lugjje vo 5 sabajle u doma mozat da ti vlezat a da ne zborime za video da slimat,da se znae od sega koga e napraeno snimkata
Патиките на улицата твои ли се ? Не мораш да ги земаш ќе му ги пратиме на Артан по пошта :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom