ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ако за добар "ќотек" збориме 3ца на цела екипа од сликава, без паднат реквизит и тие филмови паднат шал
Пак тиа исти муабети… Никогаш вашата екипа нема паднат реквизит секогаш со едно исто “од фан шоп..” :pos:

Пак тиа исти муабети… Никогаш вашата екипа нема паднат реквизит секогаш со едно исто “од фан шоп..” :pos:
Од таа дешавка со фронт ти гарантирам дека нема поздрав до батето кое го бркавте цела екипа

Ако за добар "ќотек" збориме 3ца на цела екипа од сликава, без паднат реквизит и тие филмови паднат шал
Крмакот ж*** ко падна, немојше да стани не па да го слечи некој. Шалчето е или негово или на Б****. Муабетот е ќотек дека јадоја не дека беа слечени, џабе не се правдај. Сликата урамија ко веќе ја имаш во галерија.

Крмакот ж*** ко падна, немојше да стани не па да го слечи некој. Шалчето е или негово или на Б****. Муабетот е ќотек дека јадоја не дека беа слечени, џабе не се правдај. Сликата урамија ко веќе ја имаш во галерија.
Дека се удривте се удривте а шалчето не е на ниеден од нив, имаше знам еднаш пишано за тоа шалче. Сликата ја пратиа исто како доказ за паднатиот шал

Последно уредено:
Дека се удривте се удривте а шалчето не е на ниеден од нив, имаше знам еднаш пишано за тоа шалче. Сликата ја пратиа исто како доказ за паднатиот шал
Цело време во трето лице ја збораш дешавката, некој од фронт татко да не ти е?

Цело време во трето лице ја збораш дешавката, некој од фронт татко да не ти е?
А што па тебе те заболе... Битно знам дека вие јунаците бркавте еден дечко во дрес на Вардар па после налетавте на екипата

Важно се снимаа и двете групи на своја територија, убо кажа @navivackisvetmk си направија глупа реклама само за своите членови, а сите други гледаме сеир без пари :ROFLMAO:
Pa ete odete na kale vecer vie soberere se od ckembari i pisete im da se cekate dokazete deka vie bar isto mozete a ne pa poveke, i posle toa komentiraj

Вчера шверцери бркани на договорен фајт, а они зборат за приказни од пред 2 години :pos:
Ja neznam kade sme imale sudir vcera kade sme izbegale ili nesto drugo.
Vcera nemase ni eden sudir,deka policia ebr ne brkase ot 2 strani ne vadete muabeti demek da ispadnete nekoj mangupi.I bese dogovoreno 15vs15 vie dojdovte cella grupa komiti, ja neznam tuka koj ispagja picka nie ili vie

Како што изгледа ова и двете групи имате желба за фајт ама не сакате да се тепате.Кој се поголеми пички никој незнае неможите еден фајт да закажете само по тастатура тепачи

Како што изгледа ова и двете групи имате желба за фајт ама не сакате да се тепате.Кој се поголеми пички никој незнае неможите еден фајт да закажете само по тастатура
Pa kako kje zakazame vide i ti po stori kako dosle cella grupa po grad so policia a dogovoreno bese 15vs15

А што па тебе те заболе... Битно знам дека вие јунаците бркавте еден дечко во дрес на Вардар па после налетавте на екипата

По дојава дека таму има комити дојдовме, никој не беше бркан, не ти кажал татко ти убо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom