Tiesto

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2: Ти бе знаеш да читаш англиски, знаеш дека discography значи дискографија, а знаеш дека дискографија значи сите албуми, траки и ремикси на еден артист? Знаеш дека сајтот што ти го поставив е поим за дискографија на артисти (Discogs)?

Преку .!. од wannabes.

не знам англиски :pos2: а сите траки .ремикси и све не ми се верува да има ... на тој сајт така е..на неговиот на тиесто има подруго на трет ќе најдеш нешто плус ... фак офф

п.с за транс енерџи ..не зборам за таа едната песна .. него меш-ап он неговите песни пуштани на транс енерџи

не знам англиски :pos2: а сите траки .ремикси и све не ми се верува да има ... на тој сајт така е..на неговиот на тиесто има подруго на трет ќе најдеш нешто плус ... фак офф

п.с за транс енерџи ..не зборам за таа едната песна .. него меш-ап он неговите песни пуштани на транс енерџи
Сакам кажам не знам речам...

сеа глеам нешо не ми штима...

ова е ремиксот од сајленс или

ова? или пак има 2? :)

Afaik, има само еден, тој на ISOS што го промовираше, Tiesto's In Search of Sunrise Mix. Вториот што си го постирал. А ако тој првиот му е некој нов едит на неговиот ремикс, тоа е друго. :) Имаше некои нови едитс на стари траки, изгледа му снемало инспирација па сакал нешто ново да проба, ама дека дека оригиналите му беа подобри.

By the way, стварно незнам дали да се смеем или да плачам. Гледам муабетот погоре, жално е бе. Некој ванаби тагер тагирал некоја трака што ја слушнал прв пат во животот како да е трака на Тиесто, ја ставил на некоја п2п програма, и ајде сега, негова трака е. Ватевер...

А бе бидна и со Тиесто...се што направи е за респект...нема некој што не ги знае неговите траки...ама доаѓаат нови времиња нови артисти...кои сигурно има што да покажат...со нови звуци...нови идеи...кој се желни за докажување:wink:

oва е Airscape ремиксот првиот... изгледа немаат знаено кој е и пишале тиесто :)

aj сеа вака ке стааам едно клипче шо го глеав на youtube ми збоде очи се со цел да разјасниме нешто ова посебно се однесува на oblivion убава копмарација НИЗОК УДАР ама ова клипче ги решава сите дилеми, So ARMIN IF YOU ARE SO INSPIRED BY TIESTO OR YOU JUST WANT TO COPY HIM AT LEAST GIVE A CREDIT WHERE CREDIT IS DUE,BE ORIGINAL

aj сеа вака ке стааам едно клипче шо го глеав на youtube ми збоде очи се со цел да разјасниме нешто ова посебно се однесува на oblivion убава копмарација НИЗОК УДАР ама ова клипче ги решава сите дилеми, So ARMIN IF YOU ARE SO INSPIRED BY TIESTO OR YOU JUST WANT TO COPY HIM AT LEAST GIVE A CREDIT WHERE CREDIT IS DUE,BE ORIGINAL

а да го иам гледано... сеа види ова да покажува дека го копира ама: Армин има пуштано пред Тиесто... па шо ти е чудно, значи Армин учел од Тиесто... сеа види...

А... успехот на секој учител е ученикот да биде подобар... сеа не знам не сум бил ни на еден ама по ова шо го глеам по интернет и двдија сепак тиесто поќе ми се бендисува и како диџеј и продуцент само последниов албум некако го заебават...

Е сеа... Излезе Kaleidoscope пред дестина дена (ама ја сеа видов) ... преслушав нешо згора згора мада не ме бендиса нај нај значи некој траки вооооопшто не личат на Тиесто ама :

http://www.myspace.com/tiesto

слушнете самите :)

Последниот албум на Тиесто е катастрофа. Башка и не е продуциран од него како и 90% од неговата дискографија. Ужасии.

Последниот албум на Тиесто е катастрофа. Башка и не е продуциран од него како и 90% од неговата дискографија. Ужасии.

изгледа то продукцијата ја заеба... мада освен Louder Than Boom и уште една нишо поќе... мада и овие не се нај нај ама пак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom