Tiesto

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Тиесто е еден и единствен.. Таквите како Киксупермен што преку викенд се опиваат на Аца Лукас може само гомна да јадат. хахахаха Секој месец има нов омилен ДЏеј. Да се разбереме, не сум ни трансер, ни хаус, ни маус. хохо

На кој трансер му го викаш ова...? :pos: Тажно е. :cry:

aleksandarreal, срце, дај те молам не се глупирај. :)

На кој трансер му го викаш ова...? :pos: Тажно е. :cry:

aleksandarreal, срце, дај те молам не се глупирај. :)

Oblivion срце ја коа ја кажувам вистината ти ме негираш и ми велиш дека се глупирам,само кажи ми што у мојов претпоследен пост кажав нешо глупо,или вистината тебе ти е глупа а???не не не се што кажав све е тачно а тебе изглеа те боли тоа или не ти праи мерак:toe:
изглеа сите си ги ебале пелените а????:)

Oblivion срце ја коа ја кажувам вистината ти ме негираш и ми велиш дека се глупирам,само кажи ми што у мојов претпоследен пост кажав нешо глупо,или вистината тебе ти е глупа а???не не не се што кажав све е тачно а тебе изглеа те боли тоа или не ти праи мерак:toe:
изглеа сите си ги ебале пелените а????:)

Вистината е дека тој е најдобар нели? Океј, ај. Решен проблем. :)

Најдобар Тиесто за некои од нас ќе остани подолго време... само секој си има Rise&Fall ама сеа второво му идет на тиесто мислам... значит не е најдобар туку беше најдобар...

овие денови ги служам постарите траки на Тиесто .. боље здравје

Tiesto - Eugina

Tiesto - A tear in the open

Tiesto - Euphoria

Tiesto - ECSTASY :vozbud:

Tiesto - Trance energy

Tiesto - Urban train

Tiesto - Walking on clouds - фантастично

овие денови ги служам постарите траки на Тиесто .. боље здравје

Tiesto - Eugina

Tiesto - A tear in the open

Tiesto - Euphoria

Tiesto - ECSTASY :vozbud:

Tiesto - Trance energy

Tiesto - Urban train

Tiesto - Walking on clouds - фантастично

Eugina е од Salt Tank, ремиксот е на Тиесто,

Не постои трака Ecstasy oд Тиесто.

Не постои трака од Тиесто наречена Trance Energy, туку тоа е фестивал и гарант ти е некој сет или дел од сет тоа.

Не мора да го слушате за да бидете ИН, прав слушател на таква музика не прави такви грешки.

Постарите траки на Тиесто...:tapp:

Не постои трака од Тиесто наречена Trance Energy, туку тоа е фестивал и гарант ти е некој сет или дел од сет тоа.

Не мора да го слушате за да бидете ИН, прав слушател на таква музика не прави такви грешки.

види се е до името како е напишано :) и ја иам некоја си Екстази од Тиесто... глеав нешо траката од System F & Armin Van Buuren- Exhall албумот го имаја крстено Techno Hits :pos2: па го избришав... зависит од кај си ги зел :)

Бев на Тиесто летово во Несебар, на плажа.Супер беше!!!Алал да му е. Му нема рамен. Многу убаво си поминав!!

:pos2::pos2::pos2: изгледа не ги имаш сите траки на Тиесто .. ќе ти дадам да се увериш .. тешко е да се најде ..која глупост еј .. не постоела ..хахах

има и Транс Енерџи ..некормецијално издание меш-ап од неговите подобри траки..

изгледа везе немаш со Тиесто и неговта музика .. не постои Тиесто од 2000 и некоја па навака .. ѕирни малце во историјата

срамота .. ај гуглајте и слушајте лове камс аген

:pos2::pos2::pos2: изгледа не ги имаш сите траки на Тиесто .. ќе ти дадам да се увериш .. тешко е да се најде ..која глупост еј .. не постоела ..хахах

изгледа везе немаш со Тиесто и неговта музика .. не постои Тиесто од 2000 и некоја па навака .. ѕирни малце во историјата

срамота .. ај гуглајте и слушајте лове камс аген
хахахах браво бе убаво им кажа алал да ти е :pos2::pos2::pos2::pos2:
се глупираат и тоа ти е:tapp Таквите како Киксупермен што преку викенд се опиваат на Аца Лукас може само гомна да јадат. хахахаха Секој месец има нов омилен ДЏеј kiksuperman иди си дома слушај ТИЕСТО

^ оди најди ги ремиксите на Тиесто на тие страници за биографија :tapp:

^ оди најди ги ремиксите на Тиесто на тие страници за биографија :tapp:
:pos2: Ти бе знаеш да читаш англиски, знаеш дека discography значи дискографија, а знаеш дека дискографија значи сите албуми, траки и ремикси на еден артист? Знаеш дека сајтот што ти го поставив е поим за дискографија на артисти (Discogs)?

Преку .!. од wannabes.

хахахаха :pos2::pos2:
значи од вакви "про"-упатени слушачи луѓето се смеат кога некој ќе каже дека слуша транс и се заебават на нивна сметка.
како прво, транс енерџи не е никаков меш-ап од неговите подобри траки, туку некој неписмен како 90 посто од "трансерите" на п2п серверите го потпишал овој исечок како Tiesto - Trance Energy.
инаку не станува збор за меш-ап од неговите подобри траки, туку е само една трака со која Тиесто очигледно отвара сет, запримети го почетокот, конкретно зборам за фамозната Trance Energy трака, која ја има насекаде низ нетот, а правилното име е Binary Finary - 1998 (DJ JamX & Dumonde Millenium Mix), да нема заблуди. значи не слушате меш-ап, бутлег, едит или ремикс на најдобрите траки на Тиесто, туку слушате една.
колку за информација што е Trance Energy
http://en.wikipedia.org/wiki/Trance_Energy

океј на сите ни е јасно у секој случај тоа што човекот го има направено многу продуценти и дј-и само сонуваат да го направат:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom