TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Плукнете си под мишка, да не го урочите!
Админ пасвордот не го пишува никаде, може да го знаеш само ако ти го каже некој вработен, така да џабе си го крадел ливчето, тоа не е админ пасвордjas im go ukradov livceto so admin passwordot
Јап, истово ми го кажаа и од техничка, ама кај е врската помеѓу дсл ресетирањето со напонот ?Админ пасвордот не го пишува никаде, може да го знаеш само ако ти го каже некој вработен, така да џабе си го крадел ливчето, тоа не е админ пасворд
Томсонот е премногу осетлив на пад на напон, најдобро би било ако кај некој што е слаб напонот да си користи стабилизатор или Ups.
Jas go haknav i nemam problemi so routerov..... Go rabotam na root acount.Ај едно прашање вредно 1000 денари: Кој од вас има добиено администраторски пристап до рутерот според упатството на темава, а нема проблеми со времето кое му е уклучен рутерот?
Јас го искористив тоа упатство одамна и добив администраторски пристап, ама рутерот почна да ми се рестартира на периоди многу често (повеќе од 24 часа ретко кога стоеше уклучен без рестарт). Вчера му го вратив бекапот, оној што го зачував кога ми го донесоа рутерот истиот ден, и се нема рестартирано досега.
Ajd pogledni ja slikickava dobro ....Админ пасвордот не го пишува никаде, може да го знаеш само ако ти го каже некој вработен, така да џабе си го крадел ливчето, тоа не е админ пасворд .
Абе не го слушај тој... добро си направил ти што си го дознал пасвордот ( на било кој начин ).Ajd pogledni ja slikickava dobro ....
Ajd pogledni ja slikickava dobro ....
Edno prasanje, ti da ne si vraboten vo MKT ?Кој е пасвордот?
Ги има два, ти го имаш тој што можеш само ти да го користиш на твојот HGW и пак не можеш да ги видиш сите опции што Томсонот ги има, има уште еден Администраторски пасворд, ако го имаш тој значи си некој вработен во телеком или некој ти го кажал, а ако ти го кажал може да лета од работа за тоа...
Го немаш админ пасвордот
лее луѓе знае ли некој за ова шо прашувам или џабе си брблам јасај еве уше едно прашање од 1000 ден. го иам пасвордот на tech userot
зошто кога ке отидам у User Management - Switch to another user ке пишам user i pass и нејке да се смени туку као да си мава рефреш и се врака на истиот прозорец за пак да внесам user i pass и така до утре
лее луѓе знае ли некој за ова шо прашувам или џабе си брблам јас
Исто и кај мене е така, после вториот пат се логирам. Инаку, кога го местеа кај мене тихоумци, едно пола саат се е*аваа така. Ќе напише јузер/пасс стиска ентер и пак го враќа да го пишува and again and again...mene sekogas mi treba dvapati da ja povtoruvam procedurata koga se logiram kako administrator
Izgleda tebe ti e krivo ssto jas imam password a ti nemass :baeh: . A od kade znaess deka za toa se letalo od rabota? Da ni si letnal ? :pos2:Кој е пасвордот?
Ги има два, ти го имаш тој што можеш само ти да го користиш на твојот HGW и пак не можеш да ги видиш сите опции што Томсонот ги има, има уште еден Администраторски пасворд, ако го имаш тој значи си некој вработен во телеком или некој ти го кажал, а ако ти го кажал може да лета од работа за тоа...
Го немаш админ пасвордот