Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas im go ukradov livceto so admin passwordot![]()
Ќе треба после да чекаш да дојдат да ти го средат рутерот од телеком.
Мислам дека со restore to factory settings ќе се средат сите фајлови, односно цела конфигурација на рутерот ќе ја сјебеш, а тоа ама ич не е добро. Ќе треба после да чекаш да дојдат да ти го средат рутерот од телеком.
Абе дека се тапа, се. Само и ние сме криви со нашето хакирање. Одма да го хакнеме, па сетинзи што не знаеме чепкаме. А не приметив дека нешто посебно можам да правам со рут акаунтот, а и да приметив, некорисно би ми било тоа. Ми недостига само dynamic dns-то, ама ќе се преживее и без тоа.А во меѓувреме ќе се ожениш, деца ќе направиш...се на се, томсон рутерите се тапа.
И кај мене беше така. Синоќа ова време го ресторирав бекапот (направен веднаш откако си отидоа од телекоњ) и досега доста добро се држи:Абе незнам, јас го имам пасвордот за акаунтот, и ко што гледав кога го инсталираа ништо посебно не конфигурираа. Ме нервира ова, нема нема па диодата интернет ќе почне да свети црвено и ми се прекинува интернетот.
Да, можеш.... Можеш и сега да си направиш PPPOE конекција на компјутерот и преку таа да одиш на интернет со модемот на рутерот.А да, во случај да го заебам рутеров ќе можам да се конектирам на стариот начин со оној д-линк модем, така ?
пиши го овде да не мора да хакирамеjas im go ukradov livceto so admin passwordot![]()
пиши го овде да не мора да хакираме