The Walking Dead

И мене ми се чини дека по крајот на шестава сезона ќе го мразиме Negan поише од The Governer. Така некако ми се чини дека се билда хајпот околу него. Нема шанси да го победат.

Аууу,добар крај на епизодава.

Затишје пред бура некако ми се чини,нешто ќе се случи али што ќе дознаеме. Така мислам.

Морган ме нервира,за све се буни,нешто светец се прави.

Повеќе нервози ќе има следно штом зедоа заложник...we'll see.

Интересно ќе е да се види колку души има заедно со Неган, кој сигурно ќе бара одмазда која верувам ќе се случи во последната епизода од сезонава за која што и Рик самиот кажуваше дека била грозна.

Глупо ми беше некако направено тоа што напаѓаат навечер, наредна сцена што ја даваат веќе е дење, а како цело време на никој не му текна на Меги и Керол.

мислам дека Меги и Глен ќе умрат на крајот, на Глен и време му е после толку спасувања

Епизодиште !
Нема што да се коментира тука, само да кажам ако продолжат со ова темпо до крајот најдобра сезона ќе биде оваа :)

Требаше убаво да ја испитаат базата на The Saviors пред да нападнат. Да пратат еден scout како Carol или Jesus да се даде подобра бројка колку луѓе се, да се направи квалитетна извидница. Сега ќе го јаде некој многу од на Рик страната. Али заебани се, убивање така дур спијат. Убаво му кажа тој на Рик ''They are scary but those pricks got nothing on you''.
Како и да е многу интересно развивање, динамично и тензично.

Нетипична сезона на walking dead.
Нема многу тупење, премногу ствари се издешаваа одеднаш и тоа е за пофалба.
Али малце се и клише, више секоја сезона едно те исто, секој пат само нови негативци се наоѓаат у серијава.
Али оваа сезона има пак некакви новости, има динамика. Го нема она "I care about you, I want you to be safe" тупење.
У споредба со претходниве сезони е солидно.
И да, jesus е промената што и требаше на серијава, се надевам ќе потрае. Конечно некој да упознаат што знае што праи.

NiOyGaY.jpg

I want me a Maggie too. :(

Сезонав засега е топ, по тоа што го пишуваат и го изјавуваат актерите финалето ќе биде епско, гејмофтроновски стил.

секоја чест, морам да го искинам и да го голтнам муабетот дека станува монотоно

Лезбејкиве сте ги заборавиле :D ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom