The Walking Dead

Oho Rick I michone eurokremce, osem Rick nikoj drug ne kleca u serijava :D

А овој Исус како му е правото име Дејвид Коперфилд ? Не ми е јасно како испадна да им се качи на покривот на комбето кога нели го врзаа и си тргнаа.
Некако си тераат со приказна ама не се замараат изгледа многу како ќе биде изведно, па затоа лесно проаѓаат и некои нелогичности, плус друга ствар што не ми беше јасна зошто кога го најдоа комбето не се подлеија еден да иде со комбе друг да иде со кола. Имало слични ситуации во други епизоди.

Рик жена не остави за другиве, се помина. :icon_lol:

Инаку Неган мислам како што гледав на imdb, од 6тата епизода мислам ќе се појави. Иначе овој Исус интересен лик, не би требало да е негативец. Баш ме интересира што има да му каже на Рик.

Мислам дека е поранешен член во на Неган групата, му пукнало филм и избегал, им направил голема беља пред да избега и сега го бараат да го скинат.

И јас мислам дека им избегал Џизс и ќе се најде во ситуација каде што може да бира дали да му помогне на Рик или Нигн и ќе го одбере Рик и ќе добие комплетна доверба од групата.

Кај сте зошто ве нема?

Епизодава беше добра,се дознаа повеќе работи,Исус добар и праведен човек ќе да е. Наредната ќе биде појака,ќе видиме со Неган како ќе се соочат.

Интересна епизода, овој Грегори кој напорен лик е :D

Едвај чекам да се судрат со Неган ама за жал нема тоа да се деси до финалето...

У Исус ја не верувам, и вака и онака...
Само нека не се брзаат да го покажат Неган, нема везе ќе си чекаме ние...
Maggie беше срцка епизодава, улогата на лидер и прија :love:

Само нека не ми ги чепкаат Рик, Глен, Дерил, Мишон, Меги и Карл, овие другиве шо ги сечам, можат да испоумираат.

Мислев дека comic Грегори е одбивен. Ама овој со првото појавување ми го смени мислењето. Одличен избор за карактерот.

Епизодата добра. Ја постави насоката кон која ќе се движи сезонава до крај.

Дипломатска епизода.

Рик многу е сигурен нешто дека ќе го тепа Неган и екипата, ама од тоа што сум го начул за ликот нема баш така да биде лесно.

12814501_476036592583096_8684578603441949599_n.jpg

Чим е до толку ваљда умира ќерка му :/
минимум

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom