Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inache vo 90ta minuta moze da se pojavat i ovie trojcava so kamionoti da napraat buka da gi privlechat. Ne zaboravajte deka Abraham najde rpg. A valjda se blisku cim Daryl se javuvashe na toki-vokito i signalot bese cist.
Wtf? Ja mislev zavrsuva so Sem i negovoto "Mom Mom".Некој не ја изгледал post credits сцената![]()
Ме нервира највеќе од сите, единствена цел во серијава му е да смета, најкорисен испадна вратава кога ја провали..Можно е братму да го скине така осекјам...
а морган педерот поголем морон од детено ако му е само да не и ја искрши кичмата на керол греаота[DOUBLEPOST=1448912796][/DOUBLEPOST]
Што си згреши јуџин?
Мора да има и еден таков лик. Што едноставно е многу психички слаб за да научи како да се справува со зомбиња и разни други идиоти како W кланот. Но сепак, ете има lockpicking skills и знае да манипулира. Моментот кога ги лажеше дека е научник и има идеја како да го спаси светотМе нервира највеќе од сите, единствена цел во серијава му е да смета, најкорисен испадна вратава кога ја провали..![]()