The Walking Dead

Слабо полуфинале, никој не погина, немаше акција, само непотребни драми и гледање у очи.

А оној Морган пацифистот, се надевам дека ќе го расчеречат сите можни зомбиња шо се собрани во Александрија.

Ne naviknaa na dve finalinja.. sea se prai li pauza mater...

Mnogu meh epizoda. Morgan ne treba da postoi kako lik.

A kakov start imase sezonata pa pa pa..

Ajde ke ja opraat do kraj.

Најинтересните моменти ќе ги остават за 9 епизода, неочекував просечна епизода за полуфинале али тоа е ...
Инаку Морган го усраа 100 % а можеше да стане еден од најинтересните ликови комотно :mad:

Inache vo 90ta minuta moze da se pojavat i ovie trojcava so kamionot :D i da napraat buka da gi privlechat. Ne zaboravajte deka Abraham najde rpg. A valjda se blisku cim Daryl se javuvashe na toki-vokito i signalot bese cist.

Inache vo 90ta minuta moze da se pojavat i ovie trojcava so kamionot :D i da napraat buka da gi privlechat. Ne zaboravajte deka Abraham najde rpg. A valjda se blisku cim Daryl se javuvashe na toki-vokito i signalot bese cist.

Некој не ја изгледал post credits сцената :D

Posledna e dr nedela za ovaa sezona a???
Moze i da ne ja vidime aleksandrija do dr sezona... t.e grupara od tamu

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Со темпото на кое се движи серијата,со ликови кој цело време од никаден изглегуваат како гувернерот,еве сега и овој Неган,ич нема да ме зачуди 20 сезони да извадат од оваа серија,буквално до никаден не е стигната.Да се надеваме на некоја од наредните епизоди ќе се случи нешто,кое ќе го убрза темпото на серијата...

maliot na plavusata ke gi zezne koa pocna da piska moom nekoj od niv ke go izedat ali se somnevam na brat mu ili crnkata ke bide zrtva

Можно е братму да го скине така осекјам...

а морган педерот поголем морон од детено ако му е само да не и ја искрши кичмата на керол греаота[DOUBLEPOST=1448912796][/DOUBLEPOST]
Што си згреши јуџин?
Ме нервира највеќе од сите, единствена цел во серијава му е да смета, најкорисен испадна вратава кога ја провали..:D

Ме нервира највеќе од сите, единствена цел во серијава му е да смета, најкорисен испадна вратава кога ја провали..:D
Мора да има и еден таков лик. Што едноставно е многу психички слаб за да научи како да се справува со зомбиња и разни други идиоти како W кланот. Но сепак, ете има lockpicking skills и знае да манипулира. Моментот кога ги лажеше дека е научник и има идеја како да го спаси светот :D

Мене ми е голема дупка ова со камуфлажава. Секојпат кога наидуваат на зомби проблеми се прашувам зошто едноставно не се камуфлираат.

А Морган е тотално нереален лик во една ваква атмосфера. Мислам дека ќе го оправат продуцентите, ќе му се случи нешто што ќе го врати на патеките како ефикасен убиец.

Ima nekade trajler za slednata epizoda ili ne davaat radi winter brake?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom